TW
0

Després de l'èxit de la ruta especial feta el passat dimarts, dia 28 d'agost, arribam a la darrera Ruta Francesc d'Albranca en el marc dels "Dimarts as Migjorn".

Volem recordar que, al llarg d'una hora i mitja, els visitants podran conèixer es Migjorn Gran i els diferents llocs on Francesc Camps i Mercadal, Francesc d'Albranca, va habitar al llarg de la seva vida.

La ruta s'inicia a la Biblioteca Pública des Migjorn Gran, a on es farà una introducció del personatge. A causa que el dia s'acursa, a continuació ens dirigirem a la tanca de sa Creu i ens aturarem al cementeri municipal per visitar la caseta dedicada al Metge Camps i a la seva família, i una explicació sobre el mil·liari. Després caminarem fins a la Vinya des Metge Camps.

De tornada, davant el centre educatiu Francesc d'Albranca es parlarà de com es recorda Francesc Camps. Passarem per la casa de Francesc Camps Mercadal i la ruta finalitzarà a la pròpia biblioteca, a on es donarà a conèixer el fons material que ens va deixar a tots els menorquins Francesc d'Albranca, descobrint la seva obra escrita i la seva biblioteca personal.

A les 19.30 h ens trobarem a la Biblioteca Pública des Migjorn Gran, punt de trobada (carrer Sant Cristòfol, núm. 7).

Idò, si no hi ha res de nou, i si el temps ens ho permet, podrem gaudir d'una darrera Ruta Albranca pels carrers i voltants del poble des Migjorn Gran. Fins dimarts!