TW
0

autofitxa
Som na Catalina Rotger Raventós, d'arrels mallorquines i catalanes, gran amant de la natura i les relacions. Vaig estudiar Pedagogia Social i he fet un màster en Art-terapia. M'agrada unir els dos camps, utilitzant l'art com instrument per obrir espais d'expressió i transformació, tant personal com social. He estat viatjant i treballant en l'àmbit social a Holanda, Nicaragua i Espanya tractant una amplia gama de grups humans. Impartesc tallers d'Art-teràpia, formació i teràpies individuals des de 2006.

En què consisteix "Retiro entre mujeres"?
És una trobada de dones per a què cada una pugui "Crear-se a si mateixa", per a nodrir la seva ànima, despertar i mimar el seu cos, un camí de retorn a la qüestió femenina profunda, a la mare terra, reconnectant amb el poder cíclic, amb el plaer de sentir-te i sentir la vida. Ens nodrirem entre dones amb les energies de la naturalesa, el mar i la bellesa de l'Illa, de la lluna, Menorca.

Celebren una trobada entre els dies 21 i 23 al Barranc d'Algendar. Quin és el programa previst?
Començarem divendres dematí situant-mos a la preciosa casa de sa Dragonera que ens acollirà durant aquests dies. El primer dia farem exercicis per a activar el cos per obrir-lo a sentir el nostre gran poder femení. El segon i tercer dia combinarem dinàmiques de Chi-Kung i Art-teràpia per experimentar i profunditzar la gran capacitat creadora i acollidora que hi ha dins nostre, com a dones. El treball està enfocat a un contacte constant amb la Mare Terra i amb la nostra naturalesa relacional.

Qui hi participa?
Qualsevol dona que vulgui compartir uns dies de creació, nutrició i apertura.

Què és l'Art-terapia?
L'Art-terapia és un mitjà per a poder expressar en altres llenguatges (com la pintura, la música, l'escultura, la dansa,…) el que no expressem verbalment, l'inconscient. L'art ens ajuda a alliberar-nos, a fer sortir el nostre interior per a autodecodificar-lo i reestructurar-lo. Predomina la idea d'expressió lliure de l'ésser humà i l'art com quelcom que va més enllà de la tècnica, l'estètica i la bellesa.