TW
0

El tradicional sopar de Sant Antoni, que organitza Editorial Menorca SA, celebrarà el proper dimecres una nova edició, que comptarà amb algunes novetats. El lloc escollit és el restaurant La Minerva, en el port de Maó, amb capacitat per a unes 350 persones. L'acte comptarà amb la presència del president del Govern, José Ramón Bauzà, que així també es suma a la celebració de la Diada de Menorca. Per altra banda, la cantant menorquina Olga Román ha acceptat la invitació i es desplaça de Madrid per poder interpretar algunes cançons.

El sopar començarà a les 21.30 hores. A la part final es lliuraran els premis periodístics Mateu Seguí Puntas, dedicat als articles, Andrés Casasnovas, d'entrevista, i Domingo Marqués, de fotografía digital, amb una dotació de 600 euros cadescún dels dos primers i de 450 euros l'últim.

Després es lliuraran els premis Protagonistes de l'actualitat de 2012. El jurat, que està format pels membres del Consell d'Administració i del Consell Editorial de 'Es Diari', es va reunir dimecres passat i va decidir quines persones i entitats són mereixedores d'un reconeixement públic. Els premis es divideixen en les categories d'activitats socials, econòmiques, culturals i esportive. Els premis han evolucionat. A partir de l'any 2000 es va incorporar la categoria d'activitats econòmiques. I l'any passat, per primera vegada es van premiar també els finalistes. El jurat va considerar que en aquests moments és important oferir referents a la societat de persones i col·lectius que treballen per a millorar la societat menorquina.

Les persones interessades en assistir al sopar de Sant Antoni es poden posar en contacte amb el 971351600 o 971381928, o a recepcion@menorca.info.

L'acte serà presentat pels periodistes Fela Saborit, cap de local, i Miguel J. Urbano, redactor en cap d'esports.