TW
0

Són cinc joves músics que creuen en la música com a forma artística d'expressió cultural i que avui debutaran al Festival de Música d'Estiu de Ciutadella. Entre els cinc, un és menorquí, Vicent Salvador, i són els integrants del Quintet Frontela, sorgit el 2008 a l'empar de l'Escola Superior de Música de Catalunya.

A més de l'oboè menorquí, hi ha Pere Sansó (flauta travessera), Alejandro Villanueva (clarinet), Marc Moragues (trompa) i Josep Casadellà (fagot), un quintet complert de vent que avui oferirà un repertori per captivar el públic. La primera part anirà dedicada a Mozart i, la segona, a la música clàssica moderna.

El públic menorquí coneix el quintet, però avui tindrà l'oportunitat de veure'l debutar en el marc del Festival de Música d'Estiu, aquesta nit, a les 21.30 hores, al Claustre del Seminari. Serà el segon concert d'enguany, després de l'actuació inaugural que oferí l'Orquestra Simfònica de l'Agrupació Musical de Ciutadella, el passat dia 9. El Quintet Frontela arriba a Ciutadella amb la il·lusió d'actuar davant un públic que sap apreciar la música i en l'especial escenari del Claustre del Seminari. Els joves músics arriben procedents de Barcelona, on acaben d'actuar. Com a curiositat, el nom de Quintet Frontela és un homenatge a la pianista i professora de l'ESMUC, Ivet Frontela, perquè va ser amb ella amb qui tocaren tots junts per primera vegada.