Varietat. A les 36 cases participants s’hi pogueren veure mostres de diferents disciplines artístiques - t.g.

TW
0

El poble des Mercadal s'ha omplert aquest cap de setmana, gràcies a l'esdeveniment impulsat per l'associació Punt@rt, les Vesprades d'Art, en el que es combinava una mostra d'obres artístiques, amb un passeig per diferents cases del centre, que hi actuaven a mode d'expositors.

La proposta va aconseguir a treure un nombrós públic, tant divendres com dissabte, encara que la segona jornada va ser més multitudinària que la primera.Els 36 immobles participants en l'iniciativa van obrir les seves portes per a permetre l'exposició d'obres d'un total de 41 artistes, entre pintors, escultors, ceramistes o fotògrafs, entre d'altres. Així, es combinava una gran exposició d'art, amb una ullada a l'arquitectura local.

I no només es van omplir els carrers i les cases del poble. També a nivell comercial es van notar els efectes. Els bars i restaurants es van omplir, i també les botigues van rebre més clients.

Des de Punt@rt, Cristòfol Gomila afirmava ahir que havia estat "tot un èxit, tothom, tant visitants, com propietaris, com artistes, estan molt contents dels resultats".

Anit, al Recinte Firal s'hi va fer una trobada entre els participants, per extreure conclusions i veure quines coses es poden afegir a l'esdeveniment en properes edicions, i es va compartir un aperitiu.