Relats breus amb Coca-Cola

El Govern i l’empresa organitzen la novena edició del concurs literari en català destinat a alumnes de Secundària

Valorar:
preload

Cada alumne va haver de completar un relat, una història inspirada en aquesta imatge facilitada per la organització

Dos-cents alumnes de Balears de 42 centres de Secundària han participat aquest dissabte a la novena edició del Concurs de Relat Breu en Català, que organitzen la Conselleria balear d'Educació, Cultura i Universitats i Coca-Cola.

La prova final va tenir lloc a diversos centres de les Illes. A Menorca, la convocatòria va ser al col·legi Sant Francesc d'Assís de Ferreries, on es van citar els estudiants que representen l'Illa. Mentre, a Mallorca la prova es va fer a l'IES Ramon Llull de Palma, i a Eivissa, a l'IES Santa Maria.

La prova es va fer de forma simultània a les tres Illes, i els estudiants van haver d'escriure un relat curt a partir d'un estímul, en aquest cas, una fotografia que capta un far, de nit, amb la llum que projecta per advertir els vaixells.

A partir d'aquí, cada alumne va haver de completar un relat, una història inspirada en aquesta imatge facilitada per la organització.

Amb la convocatòria d'enguany aquest certamen arriba a la seva novena edició. Després de la prova final realitzada aquest cap de setmana es seleccionaran 18 alumnes guanyadors, sis de Menorca, sis d'Eivissa i sis més de Mallorca. Així, els tres que quedin finalment classificats en les primeres posicions, passaran a la fase autonòmica. Qui obtengui aquest primer lloc a cada illa optarà als premis autonòmics, mentre que el segon rebrà una càmera de vídeo i un lot de regals de Coca-Cola, i el tercer, una càmera fotogràfica i també un lot de regals.

Per la seva banda, el guanyador absolut del Premi de Relat Breu en Català 2013-2014 rebrà un Ipad, i el segon i el tercer una tauleta tàctil.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Iberian partners
Hace más de 6 año

Quien despide no es Coca Cola, es su embotelladora, Iberian Partners. Quizás, si no hiciera dicha restructuración (despidos y cierres de plantas), no 1500 (en realidad, creo que son 400 despidos, lo demás, prejubilaciones doradas), sino 10000 personas. Es conveniente saber, aparte de lo doloroso de un despido, las cantidades ingentes percibidas de dichos despidos. Yo seguiré bebiendo Coca Cola, para que no haya ni un despido mas. Hay gente que se queja y nunca ha creado un puesto de trabajo y no tiene ni idea de lo que es eso. Dicho queda y sindicalistas de salón (los que viven del presupuesto, no como Marcelino Camacho que era tornero de la Perkins), votadme negativos, ya estáis tardando.

Valoración:menosmas

Alex
Hace más de 6 año

En mi casa no se bebe Cocacola(solidaridad) ni ningun producto de fabricación de cocacola, ni se come ningún producto El Caserío(solidaridad). Por cierto, siempre compro productos fabricados-elaborados por QUESERIA MENORQUINA(Solidaridad)

Valoración:-1menosmas

Un Menorquín
Hace más de 6 año

Bernat......castellanismo?? pero si el relato es en catalán!!!

Lo demás ..... nada nuevo.

Valoración:0menosmas

vengador
Hace más de 6 año

Las redacciones serán de como 1500 familias se quedan en el paro?

Valoración:5menosmas

Bernat
Hace más de 6 año

Coca-cola, sa millor beguda del món.

Valoración:-1menosmas

Bernat
Hace más de 6 año

Coca-cola té beneficis millonaris, despedeix treballadors a milers i s'infiltra a ses nostres escoles amb es vistiplau des Consell, fantàstic adoctrinament des nostres fiets i fietes: Déu, pàtria, castellanisme i coca-cola. A veure si també censurau aquest comentari.

Valoración:5menosmas

Coca-cola NO
Hace más de 6 año

Coca cola és aquella empresa que té beneficis millonaris i despedeix 1500 treballadors, és ver? Es fillets també ho haurien de saber.

Valoración:6menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1