El PSM también elegirá sus candidatos por Primarias

Así lo anunció ayer la coordinadora insular, Maite Salord, quien, no obstante, no piensa abrir el proceso pertinente «hasta después de las elecciones europeas»

|

Valorar:
La coordinadora Maite Salord

La coordinadora Maite Salord

El PSM también elegirá en Menorca a sus candidatos por un proceso de Primarias en el que, como marcan los nuevos estatutos de la formación nacionalista, podrán participar simpatizantes. Así lo anunció ayer la coordinadora insular, Maite Salord, quien, no obstante, no piensa abrir el proceso pertinente «hasta después de las elecciones europeas» de este próximo 25 de mayo.

Salord recuerda que el PSM ya designó en 2011 a sus números uno al Consell y el Parlament mediante Primarias, pero solo concurrieron Joan Lluís Torres Faner y Manel Martí. La renuncia del primero por motivos personales obligó posteriormente al partido a confiar la candidatura insular a Maite Salord.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

francesc
Hace más de 7 año

I tant. Està molt bé que ho hagin fet així, i no els hi vull treure cap mèrit ni un. Però no és una novetat. De fet n’hi ha que ho han fet, i sense pagar. En el cas del PSM; jo he assitit a les darreres assembles, que eren obertes, i he opinat i hi he votat, i no sóc militant ni adherit. De fet, em vaig entretenir a llegir els estatus i veure quines coses han obert a la participació de la gent, i si ho fas, et dic que et sorprendràs. De totes maneres, no vull que això sembli allò de “ qui ho fa més”:. Per jo, l’important és que els partits s’hagin adonat que han de canviar moltes coses perquè la gent creguem en ells.

Valoración:-3menosmas

primari
Hace más de 7 año

El PSOE s'ha obert a tots el que volien participar, la gent s'ha pogut inscriure, el resultat és que més de 15.000 persones a Balears han pogut elegir. ¿Estan els altres partits disposats a fer-ho?

Valoración:0menosmas

francesc
Hace más de 7 año

Estaria bé que abans d’opiniar et llegeixis els estatuts del PSM que estan penjats al web i mira bé com queda l’estructura i qui pot o no votar i qui podrà participar i com. I després digues a veure si encara creus que tenen por a res?

Valoración:3menosmas

primari
Hace más de 7 año

No és lo mateix primàries per a "militants i simpatitzants", que unes primàries en què TOTHOM qui vulgui es pot apuntar (pagant 2 euros) i votar, com ha fet el PSOE. ¿ A què tenen por, els del PSM (i també els d'IU) ?

Valoración:3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1