El públic juvenil va seguir tant les actuacions musicals com el lliurament de premis | CIME

TW
0

El Festival Menorca Jove ha assolit la sisena edició, amb una nit musical as Migjorn Gran en la que set conjunts d'estils variats, des del heavy fins el hip hop, van oferir els seus repertoris davant un nombrós públic.

El Pla de l'Església va ser dissabte el punt de trobada per al públic juvenil arribat des de tots els pobles, per assistir al Festival Menorca Jove, en el que hi van actuar els grups Desconnectats, Bulletproof Heart, Cold Road, Radioaktius, String Sound, Sicalíptica i El Parke.


«Concurtsmetratge»

La vetllada musical va incloure també l'anunci dels guanyadors del Certamen Concurtsmetratge 2014, i el posterior lliurament dels guardons. Finalment, el primer premi, dotat amb un val de 1.000 euros per a l'adquisició de material audiovisual, va ser per Edward Velasco Fallorina pel seu curtmetratge «Real of lights», mentre que el segon, amb un premi de 500 euros també per obtenir material audiovisual, es va concedir a Paula Mercadal, autora de «Mil maneres de veure el món». Mentre, Ismael Derhali, Sergi Teixidor i Miquel Salord es van endur la menció del públic, amb un val per valor de 250 euros pel treball titulat «Haz que suceda».

Des de l'Institut de la Joventut es valora molt positivament la resposta obtinguda pel Festival Menorca Jove.