Festes de Sant Joan 2014

La qualcada creix a 189 cavallers

Serà la quarta vegada amb més participants dels darrers 13 anys, però enfora encara dels 201 genets de l’any 2002

|

Valorar:
preload
menorca ciutadellatorretrecadetadarrer dia per apuntar als cavall

El lloc de Torretrencadeta va acollir ahir la darrera jornada d’inscripcions per participar a les festes

07-06-2014Josep Bagur Gomila

Fins a 189 cavallers formaran la qualcada de les festes de Sant Joan d'enguany. Una xifra important, tenint en compte que els dos darrers anys s'havia baixat al voltant dels 170 genets, i que des de 2002, només tres vegades s'havien superat els 190 cavallers.

El lloc de Torretrencadeta va acollir ahir la darrera jornada d'inscripcions per participar a les festes, després que al llarg de la setmana, els caixers pagesos, Miquel Bosch i Carlos Taltavull, el fabioler, Sebastià Salord, i el caixer senyor Borja Morgades en alguna ocasió, haguessin visitat tots els llocs de Ciutadella.

Així, ahir era el torn per als pagesos i missatges ciutadellencs que fan feina a llocs de fora terme, per als que treballen a finques propietat de ciutadellencs, i també per als pagesos jubilats.

En total seran 183 els cavallers que sortiran a la qualcada, repartits entre les tres tandes, i acompanyant els sis membres de la Junta de Caixers. Un nombre, 189, que passa a ser el quart més alt, després dels 192 cavallers que van sortir el 2011 i el 2003, i els 201 de 2002.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.