Festes de Sant Joan 2014

Tot està aclarit i a punt per dur es Be

Pere Pons, que farà 114 visites, agafa la jornada amb «il·lusió» i «pocs nirvis»

Valorar:
preload

S’Homo des Be, en Pere Pons Serra, juntament amb l’anyell que passejarà avui per tot el poble

21-06-2014 | Kika Triay

Quan vostè llegeixi aquestes línies, la família de s'Homo des Be, Pere Pons Serra i del caixer pagès, Miquel Bosch Cursach farà hores que estaran aixecats per acabar d'enllestir els darrers preparatius pel dia des Be.

La idea era començar a arreuar-ho tot a partir de les cinc i mitja de la matinada, un parell d'hores després d'haver tancat la posada on s'ha vetllat l'anyell. Una de les primeres coses que faran serà penjar els flocs del Be, per després posar a en Pere Pons les pells que traginarà durant tot el dia d'avui. A les set i mitja del matí, més o manco, es preveu que arribi el fabioler, en Sebastià Salort, qui  pintarà les creus de Sant Joan a s'Homo des Be. Després, abans de les vuit del matí i juntament amb els dos caixers pagesos, el casat i el caixer fadrí es dirigiran a cercar sa Capellana, en Bosco Faner, a la casa familiar del carrer Sant Jaume. I tots plegats aniran cap a cas caixer senyor, Borja Morgades, on a les nou en punt des del carrer Santa Clara sonarà el primer toc de fabiol del bienni 2014-2015.

S'Homo des Be, Pere Pons afronta la cita d'avui «amb il·lusió», encara que «l'he duc per dins», comenta. «De moment no estic nerviós», assegura, i el motiu explica és deu a que «he estat tant enfeinat, amb la feina del camp, els preparatius del Be, de la casa,... que ni tan sols he tingut temps d'estar nirviós».

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.