Festes de Sant Joan 2014

Blanc de totes les mirades

La Comitiva des Be recorre Ciutadella i compleix les 114 visites per anunciar les festes de Sant Joan, en una jornada intensa i molt emocionant, en la qual l’horari es va seguir amb gran puntualitat, amb petits retards de només mitja hora

|

Valorar:
preload

Dia des Be

Josep Bagur Gomila

Després de les primeres visites a l'Ajuntament i a Cal Bisbe, la Comitiva des Be inicià la resta de les 114 visites previstes, amb bon ritme i sempre acompanyats per molta gent, especialment les primeres hores i també les darreres.

Sortint de Cal Bisbe, les primeres visites van ser les posades de Binisseguí Vell i Nou, Son Bou Vell i Son Bernadí al mateix carrer, i després la comitiva enfilà cap al Cercle Artístic.

Al Consell la comitiva hi va arribar just després de fer el toc de dol davant el casat de la família de Olivar, a la plaça de la Catedral, i després es dirigiren cap a la Contramurada i pujant pel Camí de Maó per visitar l'Associació Democràtica de Jubilats i Pensionistes de Sa Nostra, i arribar després a casa del caixer fadrí, Samuel Bosch, al carrer Cova de ses Àmfores. D'allà, el grup va anar cap a la posada del caixer pagès de Migjorn, on, com és habitual, s'hi va fer una aturada més llarga, de prop d'una hora, per dinar i recuperar forces.

En la represa, la primera aturada va ser al Geriàtric Municipal, una visita especial, com sempre, però que enguany hi afegia l'emotivitat del toc de dol en record de Pedro Nadal 'Pitxonet', veterà cavaller que va viure els darrers anys a la residència.

Entre les visites següents hi van destacar les que es van fer a la Unió d'Antics Alumnes Salesians, a la congregació de les Germanes Carmelites Missioneres, al Seminari Diocesà, a l'Associació de Gent Gran i Pensionistes de l'Esplai i al Monestir de Santa Clara.

S'Homo des Be i la resta de la comitiva encaraven el tram final del dia, i ho feien amb tot just mitja hora de retard sobre els horaris previstos. Així, les dues darreres hores van passar per les posades  que estan als voltants de Santa Clara abans d'anar cap al domicili del caixer casat, Pedro Villalonga, al carrer Sant Antoni Maria Claret.

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

khgsog
Hace más de 6 año

Som de menorca, pero pens igual, aso i tota ses restes de festes haurien de estar mes controlades en quan als animals..

Valoración:1menosmas

Josep
Hace más de 6 año

Aquí se ve que son...maltratadores...pobre cordero..."Es dia d'es be" direis "Es sufriment d'es be" ....Es increible que la gente apoye esto. Ahora toca los negativos...como es anonimo.

Valoración:0menosmas

MARIA
Hace más de 6 año

Menudo maltrato animal, que lo tiene sin comer 5 días para que este quieto y sin fuerzas....En el tiempo en el que estamos y que aun lo sigan haciendo...podrían disfrazar a alguien de be y hacer lo mismo que le hacen al animal....

Valoración:-8menosmas

Carnero mocho
Hace más de 6 año

Pobre carnero...

Valoración:-5menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1