Sabó, esquitxos i rialles al port

S’Hort Nou de Maó es va omplir ahir d’ambient i festa amb la celebració del tradicional joc des capellet

| |

Valorar:
preload
Menorca Mao puerto Hort Nou Fiesta Sant Pere capellet piragüas conci

A les set i mitja començava l’activitat que va estar marcada per les rialles del públic davant les divertides caigudes dels participants

28-06-2014 | Gemma Andreu

Sabó, esquitxos i unes bones rialles. Aquests són els tres elements principals i indispensables per tal que la jornada de Sant Pere de Maó es converteixi cada any en tot un èxit. I la d'ahir no va decebre.

La zona de S'Hort Nou del port de Maó es va omplir de gent per tal que la tarda es convertís amb la més refrescant de l'estiu.I d'esquitxos no en van faltar.

Curiosament, un bon grapat de públic no es va voler perdre el joc, pero tampoc el partit de futbol del Mundial. Per això, baixaren al port ràdio i mòbil en mà.
 
Quatre (un mes que l'any passat) eren els joves qui esperaven ansiosos que es donés el tret de sortida del joc des capellet. Observaren atònits com s'empastifava de sabó el tronc d'uns sis metres de llargària, per on havien de discórrer. La gesta es presentava complicada, però la il·lusió es feia cada vegada més present en els seus rostres. A les set i mitja començava l'activitat que va estar marcada per les rialles del públic davant les divertides caigudes dels participants.

En la darrera tanda s'hi afegí un jove de 12 anys, en Tarek Sánchez, qui, tot i que només hi anava com a observador, l'activitat l'entusiasmà tant que s'animà a llençar-se. Cal dir que el capellet es resistí. Però finalment, Gaspar Linares, de 14 anys i amb una experiència en l'art de desfilar sobre el tronc de quatre anys, es va fer amb el capellet El va tocar dos cops. 
  
L'única nena que s'atreví a provar sort fou Laura Ribera, de nou anys. Assegurava que no havia estat difícil, tot i que el capellet se li resistí per la llargària del tronc. Estava més que segura que l'any que vé repetirà experiència.

Lea el reportaje completo sobre Sant Pere en nuestra edición impresa o en las plataformas Kiosko y Más o My News

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

OSCAR
Hace más de 5 año

sembla que us extranya que hi participi poca gent..., però que dónen ara fa molts anys, hi havia bons premis per es qui tocava es capellet i sa coa era llarga. Record un senyor que li va tocar un viatge amb sa "transmediterranea", jo flipava i mo mare encara no em deixava participar....quina ràbia!!:( És ben fàcil posar uns premis, per al.lots i per adults, aixi baixaria més gent encara...."querer es poder"

Valoración:menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1