La Party Love torna a Sant Climent

Aquesta festa a Sant Climent va rebre 4.000 persones l’any passat

|

Valorar:

Sant Climent es prepara per acollir dissabte la tercera edició de la Party Love, una festa familiar i divertida que en l'edició de l'any passat va reunir més de 4.000 persones.

L'activitat a Sant Climent començarà a les 20 hores, quan començarà el Mercat Artesanal, que es complementarà amb l'espectacle d'animació infantil d'Apedos i Abesos «El platet volador arriba a la Party Love». Ja més tard, a les 21.15 hores, el grup Esclat iniciarà una batucada pels carrers del poble per anunciar l'inici de la festa.

Els encarregats de preparar l'espectacle d'aquest any són Dj Chicha i Alba Estudi de Dansa, amb «This summer disco music», una proposta ben dinàmica perquè tothom s'ho passi bé ballant.

La Party Love és una iniciativa del Casino de Sant Climent, amb l'objectiu de proporcionar una vetllada animada, no només per als residents, també per als visitants d'altres pobles. És per això que s'ha organitzat un servei d'autobús amb sortides des d'Alaior, es Migjorn Gran, es Mercadal, Maó, Sant Lluís i es Castell.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

ref
Hace más de 6 año

Estaria bien poner buses hasta Ciutadella.Los hay que nunca han estado en Sant Climent.

Valoración:13menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1