TW
13

Els gegants de Maó, en Tomeu i na Guida, van celebrar el seu 80è aniversari amb una gran festa a la Plaça de la Constitució, acompanyats per un bon nombre de veïns, que no es van voler perdre l'especial efemèride. Una cita en la que, a més, les figures van estrenar nous vestits, un regal perfecte per un dia tan assenyalat.

La festa va començar al voltant de les 20 hores, amb la presència dels membres de la Colla de Geganters de Maó, que acompanyaren a na Guida i en Tomeu en aquest dia tan important. I amb ells, molta gent que va participar en la celebració.


La sorpresa d'enguany

Noticias relacionadas

Els gegants de Maó van veure com els seus 80 anys arribaven acompanyats d'uns quants regals. Unes capses ben embolicades que a mesura que es van anar obrint, van deixar a la vista uns nous vestits tant per en Tomeu com per a la seva companya.

Va ser així com els membres de la colla gegantera van desvestir primer les dues figures, amb l'ajuda d'alguns fillets presents a la plaça, per després, posar les noves peces de roba als protagonistes de la festa. A poc a poc, en Tomeu i na Guida van anar adquirint el nou aspecte, amb unes noves indumentàries de pagesos del segle XVIII.

Una vegada vestits, els colossos van oferir al públic assistent uns balls, i van donar pas a un gran pastís que tothom va poder tastar. Era el final perfecte per una festa ben especial, en honor a aquestes figures, un símbol de la festa, sobretot, per als més petits.