Cavalls com a reclam

Una exhibició eqüestre al Pla de Sant Joan de Ciutadella, principal plat de la celebració del Dia Internacional del Turisme a Menorca

|

Valorar:
preload
menorca ciutadellafestival ecuestre port ciutadella pla

L’espectacle que van oferir els genets i cavalls de l’Escola Eqüestre Menorquina, i la trobada folclòrica amb els grups Arrels de Sant Joan i Es Pedreguer d’Alacant, principals actes del Dia Internacional del Turisme

27-09-2014 | Josep Bagur Gomila

Menorca es va sumar ahir a la celebració del Dia Internacional del Turisme, amb diverses actes arreu de l'Illa. El més destacable i vistós sense cap dubte, va ser l'espectacle eqüestre que van oferir els cavalls i genets de l'Escola Eqüestre Menorquina al Pla de Sant Joan de Ciutadella.

Bots i més bots, a més de diverses demostracions de doma, van fer les delícies de les més de 200 persones que es van concentrar as Pla ahir al migdia. Els genets van oferir sis nombres diferents, com a demostració que els cavalls són també un reclam turístic de Menorca. Al vespre, Ciutadella també va acollir Trobada Folclòrica de Tardor, amb els grups Arrels de Sant Joan i Es Pedreguer d'Alacant.

A la resta de l'Illa, els diversos museus, monuments talaiòtics i llocs de visita freqüentats pels turistes, com la Catedral o la fortalesa de La Mola, es van sumar a la celebració del Dia Internacional del Turisme amb una jornada de portes obertes.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Paquito
Hace más de 4 año

En comptes d'una exhibició de cavalls perquè no la feien de rucs. Ses quadres de dalt es born n’estan plenes.

Valoración:1menosmas

Pobres caballos
Hace más de 4 año

Sin comentario

Valoración:-10menosmas

respecta i ordre
Hace más de 4 año

Per lo que veig hi ha massa interessos dins es món d'es cavall,no és aquest camí és millor,mus equivocau i molt!!!però bonu tot es cüestió de temps!!!

Valoración:-2menosmas

bia
Hace más de 4 año

Aqui s unica cosa que hem de reclamar es fer fora els ineptes que mouen els fils del turisme. Nomes serveixen per enredar i cobrar.

Valoración:10menosmas

Talayot
Hace más de 4 año

Camí de Cavalls, cavalls, genets, jaleos, talayots, navetes aquestes son ses accions i atraccions que mos il-luminaran cap sa recuperació turistica ¿?. Així mos va, els nostres competidors se'n riuen de mala manera!!.

Valoración:9menosmas

Indignado
Hace más de 4 año

Hi ha hagut cap ferit??

Valoración:-18menosmas

un
Hace más de 4 año

anys en rere es repertien postals per varis puestus de menorca y he vist posters grossus per ajuntaments anunciant es dia des turiste cada hotel se enremava igual que es carnaval y feien música fins sa matinada y res de discus rascant. allo eren temps. y ja no turneran. aco de cavalls esta be , pero ........ que vuleu que vus digui.

Valoración:10menosmas

David
Hace más de 4 año

Cavalls com a principal reclam turístic?? Estam bé d'es cap o que?? Sant Joan pot estar molt bé i tot lo que tu vulguis, però sincerament, deixau anar es cavalls i començau a concentrar-vos en mantenir s'illa neta, aclarida i en condicions, començau a apostar pes turisme de luxe, per hotels de luxe, per turisme cultural, per turisme actiu, per turisme de temporada baixa i sobretot deixau anar una estona es cavalls, que ja es hora que espivalem un poc senyors, MENORCA ofereix molt més que cavalls, vaia forma de perdre es temps...

Valoración:29menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1