Halloween i els passatges del terror

Es Castell i Sant Lluís preparen les seves festes per a una nit terrorífica

|

Valorar:

La tradició de Halloween està prenent força els darrers anys a Menorca, i bona mostra d'això són les diferents iniciatives que sorgeixen per a la vigília de Tots Sants. De fet, fins i tot les administracions locals s'apunten a aquesta moda, i a Sant Lluís i as Castell preparen els seus respectius passatges del terror.

Aquest divendres vespre, a partir de les 20 hores, la Plaça des Mercat des Castell es convertirà en un túnel del terror. Allà, els més valents podran entrar i experimentar les sensacions que els produeixi el muntatge. Per a participar-hi s'ha fixat una entrada donatiu d'un euro, que es destinarà a Siempre Salón.

Més tard, a partir de les 22.30 hores, al mateix pati hi començarà una festa, en la que no hi faltarà l'ambientació musical. Hi haurà venda de menjar i beguda a preus econòmics d'un euro.
En aquesta festa hi col·laboren diversos comerços del municipi.


Sant Lluís

L'Ajuntament santlluïser ha preparat també per divendres diverses activitats orientades a animar aquesta celebració de Halloween.

L'animació començarà a les 17 hores. Serà amb un passacarrers per al que es comptarà amb els dimonis del grup Myotragus de Ferreries, que a ritme de batucada i acompanyats per personatges terrorífics recorreran els carrers del poble fins arribar a la Sala Polivalent Albert Camus.

Ja a l'espai multifuncional hi haurà jocs ambientats en Halloween i tallers preparats pel grup Xaranga i el Molí de Baix. Serà fins a les 19 hores, quan està previst que els membres d'Esportart omplin de música la sala amb els seus ritmes.

Mentre, el Molí de Baix ja s'haurà convertit en el Molí del Terror. Des de les 18 hores hi haurà personatges i escenes en un entorn decorat per a l'ocasió. Per assistir-hi s'hauran de recollir les invitacions gratuïtes que entregaran les monitores del Molí de Baix durant els tallers.

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

juas
Hace más de 5 año

el presidente de estados unidos va a pintar la casa blanca y pide presupuestos, un moro le dice que por 3000€ el pinta, un alemán dice que por 6000€ el pinta, un español dice que el por 9000€ pinta.

se lleva el español el trabajo.

por que antes pacta con el presidente y le dice, mire señor presidente, a mi me paga 9000€ de los cuales 3000€ se los queda usted, 3000€ me llevo yo y con los 3000€ restantes pagamos al moro que pinte el.

España en estado puro.

Valoración:3menosmas

SINC
Hace más de 5 año

Pero estos amargados que dicen!!todo lo que sea diversion para los niños esta perfecto, bastante aburrida ya es la isla.

Valoración:1menosmas

Joan Bagur
Hace más de 5 año

Bienvenida sea la fiesta de Halloween, es una de las pocas fiestas que promueven la creatividad entre las personas: decorar la casa, disfrazarse, maquillarse, dibujar, etc.

Valoración:-2menosmas

Sebastiá Benejam
Hace más de 5 año

Halloween...una de humor, dice que va GRANADOS al banco y cuando le piden el IBAN, responde:" esta fuera esperando en la moto." jojojojojojojo,ya solo nos va quedando eso, el sentido del humor no?. Porque se va sabiendo que lo demás...no se si en moto...pero.......se esta volatilizando. Hala adeu i bones festes.

Valoración:3menosmas

Quin merder!
Hace más de 5 año

Halloween és una diversió....

Els passatges del terror són les institucions de l'Estat espanyol i la guarda de corruptes que ens governa.

Valoración:7menosmas

Terror o Error?
Hace más de 5 año

Celebrar Hallowin tiene tanto sentido aquí como lo tendría montar una procesión del Carmen en el lago Michigan.

Valoración:14menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1