Matí de diversió al Santuari del Toro

Trenta fillets de catequesi de tota Menorca han participat en la trobada organitzada pel secretariat diocesà per a les vocacions sota el lema ‘Som cristians, esteim contents’

|

Valorar:
preload
Menorca Es Mercadal Monte Toro Santuario encuentro niños catequesis p

Els fillets van participar en les activitats a les habitacions del Santuari, que les monges franciscanes mantenen en bones condicions

Gemma Andreu

Una trentena de fillets de 9 a 12 anys van participar ahir, al Santuari de la Mare de Déu del Toro, en una trobada per estrènyer llaços i gaudir d'unes hores de convivència.

L'esdeveniment va començar a les 10.30 hores. Va ser una jornada dedicada a valors com la comunicació, el treball i l'alegria, així com també a millorar el coneixement litúrgic dels joves.

La trobada s'inicià amb una eucaristia, que va ser oficiada pel rector Joan Tutzó, qui dedicà unes paraules als fillets.

Després de la missa, ja el migdia, es va fer una gimcana a dependències interiors, ja que la pluja i el vent del dia gris d'ahir va impedir que es pogués realitzar a l'aire lliure com estava previst.

Així i tot, l'activitat va ser molt profitosa, i els joves van compartir una bona estona i van conèixer també la història del Santuari.

Havent dinat i abans de cloure la trobada, els fillets van omplir els 24 dies del calendari d'advent amb un compromís per a cada dia, que esdevé un acte de responsabilitat per aquest mes de desembre.

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

manumenorca
Hace más de 5 año

... No me extraña que esten tan contentos, una salida a comer fuera y jugar con otros niños... lejos de ese tostón incomprensible que es la catequesis.

Valoración:-1menosmas

familia
Hace más de 5 año

"Trenta fillets de catequesi de tota Menorca" Concretament eren 24 i de tres parròquies.

Valoración:2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1