A l’Ajuntament de Ciutadella ja coneixen l’afició de Maite Bagur per la moda, que llueix ben orgullosa al seu blog | MB

TW
16

Ja fa nou mesos que la ciutadellenca Maite Bagur ha duit a internet una de les seves passions, la moda. Ho fa a través d'un blog que té ja el seu públic, com ho demostra que cada mes rep unes 2.000 visites. És un espai en el que ella mateixa fa de model, mostrant combinacions de peces de vestir i complements, oferint així idees al seus seguidors.

Explica la pròpia bloguera que la moda ha estat sempre una de les seves debilitats. «Als 16 anys vaig començar a participar en les desfilades que organitzava Toni Fuster, i durant cinc estius vaig fer feina a hotels, mostrant peces i objectes de pell». A més, sempre «he estat disposada a ajudar les amigues, per anar a comprar amb elles o per deixar roba, i sempre m'han demanat consell», afirma Bagur.

Aquella passió ha continuat present, i ja fa temps que li rodava pel cap la idea de crear un espai a internet en el que poder fer anar la seva imaginació. Tenia com a referència altres pàgines semblants, de models o personal shoppers, que li han servit per fer néixer la seva pròpia criatura. És així com l'1 de març d'enguany va obrir el blog Chic but fashion, i des de llavors, tots els dilluns, dimecres i divendres, hi publica noves entrades, amb la col·laboració del seu marit, que s'encarrega de fer les fotos.

«El primer mes ja vaig tenir 1.800 visites, i ara ha anat creixent i acostum a tenir unes 2.400 visites cada mes», xifra que s'ha arribat a superar amb un rècord de 2.800 visualitzacions.