Més per Menorca presenta sus listas para las primarias

Podrán votar todos los adheridos a Més procedentes del PSM, EQUO, ER e Iniciativa, además de los independientes e inscritos

|

Valorar:

Més per Menorca presentó el sábado en la asamblea celebrada en Es Mercadal a los 27 componentes de las listas que concurren a las elecciones primarias a celebrar el próximo domingo, día 15.

Por el Consell, además de la cabeza de lista ya electa, Maite Salord, se presentan Miquel Preto, Miquel Angel Maria, Ballester, Raquel Marqués, Manuel Lora, Simó Ferrando, Carme Rocamora, Maria Sellarés, Maite Pons, Damià Moll, Ramón Rosselló, Cláudia Pons, Magda Cardona y Francesc Pons. Como quiera que son 13 los que deben aparecer en la lista definitiva, el mismo número de candidatos, la votación determinará su orden de salida.

Por el Parlament, junto a Nel Martí, cabeza de lista, optan Patricia Font, Toni Moll, Carlos Nicobara, Josep Maria Foguet, Nicolau Palliser, Pedro Medina, Oscar García, Antón Soler, Sandra Galmés, Laia Obrador, Margarida Vinent, Leonor Berja, Mariona Riera y Josep Castell. En total catorce candidatos de los que deberán resultar elegidos 13.


El proceso

Podrán votar todos los adheridos a Més procedentes del PSM, EQUO, ER e Iniciativa, además de aquellos independientes e inscritos en el censo electoral por simpatía con esta formación antes del día de las elecciones.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

lluis
Hace más de 4 año

Endavant Més per Menorca! Tots els comentaris negatius en realitat van a favor vostre, quanta por té la dreta! Recuperem l.illa i passem de tots els qui volen desacreditar a la gent que de veritat vol protegir Menorca.

Valoración:8menosmas

sargent de ferro
Hace más de 4 año

lacallemola.com; " si en tu infancia no ha tenido una camiseta de la marca... ..." aquesta es la nova justicia social?

Valoración:-9menosmas

cromapons
Hace más de 4 año

Després del fracás més estrepitós del PP en el tema del transport aerei, esper que Més per Menorca faci el que sigui necessari per que sortir de l'illa sigui a un pr3eu igual com si fossim a la península, ni més ni manco, seria una bona manera de tancar la boca a tots aquests maleducats , pagats pel PP, que xerrant per que tenen boca.

Valoración:12menosmas

404 not found
Hace más de 4 año

Com a mínim els adherits al projecte tenen l'oportunitat de decidir en votació a qui volen a la llista i en quin lloc i també es pot saber quina fesomia tenen http://mespermenorca.blogspot.com.es/search/label/Prim%C3%A0ries

Valoración:13menosmas

Marta
Hace más de 4 año

Què patètics els comentaris dels trolls del PP ! No teniu res més a fer? Per què no anau a jugar un poc a es Candy Crash perquè se us moguin ses neurones?

Valoración:11menosmas

Gegant del Pi
Hace más de 4 año

“Mes” de lo mismo, “Mes” de no a todo, “Mes” de colocar a los míos, “Ens feim des d'aquí i no tenim cap altra prioritat que Menorca. No tenim conflictes d'interessos, no rebem consignes d'aumon” ¿ER? Le falta la C, Esquerra Republicana de Cataluña, Iniciativa ¿Por Cataluña? Y dicen que no tienen conflicto de intereses!!! Y que no reciben consignas de ningún sitio!!! Mentiiraaa!!!

Valoración:-22menosmas

cantera
Hace más de 4 año

Majorment son ensenyants, funcionaris. Q raro q no hi hagi cap traballador lliura, d'aquest q se sua sa vida

Valoración:-29menosmas

Francesc
Hace más de 4 año

Tothom pot entrar a Més, on s'assemblea és sobirana. Només has d'estar d'acord amb una màxima: des de Menorca, prioritzam els interessos des ciutadans de Menorca. Açò és el que ens diferencia totalment de qualsevol altra proposta política. Ens feim des d'aquí i no tenim cap altra prioritat que Menorca. No tenim conflictes d'interessos, sa nostra veu és sa que decideix sa gent que lliurement es vol adherir, no rebem consignes d'aumon, ni tenim motius per callar davant de qualsevol tipus de maltractament.

Com és que ens hem acostumat a partits que aquí diuen una cosa i després voten el contrari a altres bandes? Com és que hi ha silenci davant d'un finançament penós? Tot açò i més respon a conflictes d'interessos i com que a Menorca hi ha "una misèria de vots" comparat amb altres bandes, sempre serem es darrer correu.

Sempre? No, només fins que ens hagin de respectar, i açò serà quan ens respectem i prenguem sa iniciativa. Llavors, es governants d'altres bandes que ho vulguin fer bé tindran sa possibilitat de servir-nos encara que representem pocs vots: els ho exigirem, així que, si és necessari, podran justificar-ho davant d'altres masses de votants.

Què has de compartir per sumar-te a aquest projecte? Un manifest que sa gran majoria de menorquins pot compartir. És molt senzill: si vols que hi hagi una eina política forta, oberta, que serveixi els interessos menorquins, que defensi sa justícia social, es territori i sa cultura autòctona, t'interessa adherir-te. Si no, pot ser que allò que diu es manifest no sigui des teu gust o pot ser que estiguis ficat en un projecte que pot entrar en conflicte amb els interessos des menorquins.

Us imaginau un Consell liderat per gent d'aquí que no ha d'esperar que li diguin d'altres bandes què pot fer i què no? Personalment, crec que aquesta és s'única manera d'explotar al màxim es potencial d'aquesta institució. Sigui com sigui, Més no pot fer altra cosa que créixer. Tots hem de mester que els menorquins tinguem una veu pròpia!

A s'altre extrem hi ha gent com es d'upyd, que diuen de suprimir es consell i deixar Menorca amb dos ajuntaments. Per aquí n'hi ha que comenten que sembla que són més a prop d'aquests. Cadascú sabrà què li interessa més. Jo el que sé cert és que si Més guanyés ses eleccions, partits com upyd, ciutadans, vox... se'n guardarien ben molt de ser tan agosarats a s'hora de fer propostes imaginatives sobre es nostre autogovern, sa nostra cultura, es nostres drets o es nostre territori.

Valoración:26menosmas

sargent de ferro
Hace más de 4 año

lacallemola.com, blog d'una activista social, defensora de la cultura i la llengua i ecologista.

Valoración:-22menosmas

maresca
Hace más de 4 año

Quieren ECO tasa para repartirse trabajos entre ellos y para ellos en el sistema educación y salud .

Valoración:-29menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2