El PSOE de Ciutadella presenta una lista renovada y con muchos jóvenes

Noemí Camps estará acompañada en los comicios por Juan García Corro como número dos

| |

Valorar:
preload

Noemí Camps estará acompañada en los comicios por Juan García Corro como número dos, y los puestos inmediatamente siguientes Carol Cerdá, Joan Salord, Gràcia Mercadal, Ramón Fritz, Sandra Moll y Kike Balaguer

23-03-2015PSOE
El PSOE de Ciutadella ha aprobado hoy la lista de cara a las elecciones municipales, en la que predominan los independientes de corta edad, personas sin apenas experiencia política pero con mucha preparación. Noemí Camps estará acompañada en los comicios por Juan García Corro como número dos, y los puestos inmediatamente siguientes Carol Cerdá, Joan Salord, Gràcia Mercadal, Ramón Fritz, Sandra Moll y Kike Balaguer.

LA LISTA

1.NOEMÍ CAMPS VILLALONGA
2.JUAN GARCÍA CORRO
3.CAROL CERDÀ PONS
4.JOAN SALORD JUSTO
5.GRÀCIA MERCADAL MARQUÈS
6.RAMON FRITZ NAVARRO
7.SANDRA MOLL TALTAVULL
8.KIKE BALAGUER MARQUÈS
9.TONIA FLORIT MOLL.
10. JOSEP AL·LÈS MERCADAL
11.SHEILA GORDO GUIRAO
12.RAFAEL CORTÉS FERNÁNDEZ
13.MARGARET PONSETÍ ENRICH
14.RICHARD DE LA FUENTE DURÀ
15.PILAR SEGUÍ MASCARÓ
16.JOSEP VIDAL CARDONA
17.NINA BENEJAM MARQUÈS
18.NEL MASCARÓ PONS
19.ASCENSIÓN GUIRAO MARTÍNEZ
20.JOAN MARQUÈS COLL
21.MARGA SEGUÍ ENRICH

Suplentes
1. MITO BAGUR CASASNOVAS
2. BEA LAPIEDRA ZAMORA

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

maneras de vivir
Hace más de 5 año

No puede ser la política un medio de vida, pues de ellos depende el bienestar de todos. Seguramente, a la mayoría de estos muchachos, les costaría gestionar una comunidad de 50 vecinos (como a ZP). Entonces, no pueden gestionar un ayuntamiento. Debería de haber una leí que para ser político se debería exigir, por lo menos 20 años de experiencia y logros demostrables. Los jóvenes ven que se vive muy bien de político y van trepando. Mu mal.

Valoración:-1menosmas

Dom Pedro
Hace más de 5 año

(No sé si contestar-te en català o en castellà) '?' ;). Es doblers públics entenc que són de tots, no sé pq o dius. Si vols insinuar que al Psoe hi ha hagut corrupció, ja llegim que sí, com a altres partits. Es diaris en van plens. Una plaga que amb valors s'aclariria molt. Així i tot, trob que aquesta notícia és municipal i són casi tots es partits que van nets a Ciutadella.

Valoración:1menosmas

Don Pedro
Hace más de 5 año

Així idò Bartomeu esteim d'acord en que es més comú des sentits, és lo més mal de trobar i el que hauríem de cercar? ;) Entenc trob el que vols dir amb es gestors i s'experiència, però quan prima sa rentabilitat econòmica, trob a la llarga s'acaben perdent es valors, com fan moltes grans empreses que tenen es grans gestors amb s'experiència que dius. Així i tot jo tampoc xerrava del Psoe en concret, ho deia tb en general. Salut!

Valoración:2menosmas

Sense gomina pels cabells
Hace más de 5 año

El Capitalisme n’ha sabut: per anorrear la lluita de classes, ha abolit el proletariat inventant-se allò de la classe mitjana, on hi cap tot, on ningú té consciència de res i on hom sempre mira aquells qui són més que ell, estereotipats en els mitjans de comunicació. Per altra banda, ja que hi som, em pregunt: és necessària la casta política, els governants? No, gens ni mica, en absolut. Bastaria, n’hi hauria prou, en què es cerqués o busqués un sistema, per descomptat sense intermediaris, en què els ciutadans poguessin, sens recança, manifestar les seves necessitats reals, les dels dies feiners, [cosa que els mandataris fa estona que han oblidat] i engirgolar, després, un mecanisme, de poble, de peus polsosos, sense gomina pels cabells, que es dediqués a donar-hi solució [segurament, bastaríem nosaltres mateixos per dur a bon port aital comesa]. De totes maneres, no ho posis en dubte, ara que ja no tenim cap Aristòfanes, Plató o Demòstenes que profetitzin una salvació política, afirmaré que això que, en l’actualitat, en diuen democràcia és un fanfàrria per figar gorans, espigada per la podridura, hipòcrita i més falsa que un duro sevillà.

Valoración:1menosmas

BARTOMEU
Hace más de 5 año

En el meu comentari, no voldría que s'interpretés com a una crítica destructiva cap al PSOE, sino que és una crítica general a tots els partits polítics, des dels locals fins als nacionals. A Son Tica, no vull que només siguin alcaldables empressaris, sino el que vull dir és que dirigir un poble gran, no és fàcil i crec que hi ha d'haver una experiencia darrera en gestió econòmica i personal. No vull que maximitzin beneficis. Me conformaria i crec que molts, que els politics sapiguessin rentabilitzar be els nostros recursos econòmics en lo que necessita un poble. No guanyar, però tampoc tenir dèficits milionaris que son insostanibles a curt i mig plaç. A don Pedro, estic totalment amb tu que s'ha d'aplicar el sentit comú,però en política s'ha demostrat fins ara, tan si son de dretes com d'esquerres, que el sentit comú, és el menys comú dels sentits.... i axí ens va. Per acabar, aclarir el que volia dir en el meu primer comentari. Coneix algú una empresa que mogui milions de doblers anual i que posin un director general o un gerent sense experiència al cap davant???? Jo no. Només passa en política....

Valoración:0menosmas

?
Hace más de 5 año

Així que el dinero público no es de nadie típic del PSOE veritat Don Pedro?

Valoración:3menosmas

Diana
Hace más de 5 año

O sigui que el més importants és que siguin joves... A més de no trobar feina els majors de 40 tampoc tenim cap opció a la política. I què en feim de la gent amb més edat? A passejar o a la basura? Açò només té un nom: discriminació.

Valoración:5menosmas

Chupópteros corruptos procreando
Hace más de 5 año

CCAA Illes Balears = 1 província

Illes Balears = 4 illes

2011 Mallorca = 78'77 % cens electoral Eivissa = 11,39% Menorca = 9,01% Formentera = 0,82%

A qui beneficia i a qui perjudiquen ses polítiques de ses "nostres" Illes Balears? ILLES. Separades per mar i aire, no per carreteres. NOMÉS DOBLE INSULARITAT?

CANÀRIES ESTÀ REPARTIDA EN 2 PROVÍNCIES

Vergonya que alimentem PPSOE amb tot el que han robat i assassinat (GAL per exemple). (esper no censura).

Valoración:-12menosmas

Es Moix Negre
Hace más de 5 año

Fuuuuuuu va gros i esperau a veure les cares dels del PP despres si que riurem. Veig el nfutur de Ciutadella negre com jo, o mes.

Valoración:3menosmas

cromapons
Hace más de 5 año

Intento ser comprensiu amb ells, (sòc votant d'esquerres) peró quan veig el que fan a l'estat espanyol, és quan dic que no son dels meus i avui mateix em carrego de rao quan veig els robatoris a Andalucia per part dels socialistes, del seu partit, una notìcia que curiosament surt dos dies desprès de les eleccions, no és un gran frau? com se li pot quedar el cós a una persona que els voti i dos doies més tard empressonant a 18 membres del PSOE?

Valoración:19menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2