Maria Camps ocupa el número dos de Junts per Lô

La asamblea aprobó ayer con el 96% de los votos una lista «potente y con capacidad de gestión»

|

Valorar:
La asamblea celebrada ayer aprobó la candidatura con 83 votos a favor y tres en blanco

La asamblea celebrada ayer aprobó la candidatura con 83 votos a favor y tres en blanco

Gemma Andreu

«Una lista potente y con personas con capacidad para impulsar la gestión municipal». Así define el candidato de Junts per Lô a la alcaldía de Alaior, Llorenç Pons Llabrés, la candidatura que fue aprobada ayer en asamblea. La artista Maria Camps y «oponente» de Pons Llabrés en el proceso de primarias para el cabeza de lista ocupará el número dos de la candidatura. A caras nuevas en el ámbito político como Eulàlia Torrà, Antoni Payeras o Nicolau Palliser se suman otras de conocidas como Antoni Gómez Arbona, Anselm Barber o Fanny Riudavets.

La lista fue elaborada y propuesta por un equipo de trabajo después de que la asamblea descartara celebrar primarias por falta de candidatos. Y fue aprobada ayer en asamblea con 83 votos a favor y tres en blanco. Pons Llabrés explica que cada candidato estará acompañado por dos personas más con experiencia en cada área de gestión, por lo que «darán la cara en el gobierno municipal 21 personas».


La lista

    1     Llorenç Pons Llabrés
    2     Maria Camps           
    3     Bartolomé Servera    
    4     Fanny Riudavets    
    5     Antoni Payeras        
    6     Eulàlia Torrà
    7     Anselm Barber    
    8     Lluís López        
    9     José Antonio Luque        
  10     Núria Quintana        
  11     Nicolau Palliser
   12     Fanny Melià    
  13     Antoni Gómez Arbona    
            
         SUPLENTES
          Por concretar

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 6

LO visto y no visto
Hace más de 6 año

A LO mejor sacan algo, no LO tengo claro

Valoración:2menosmas

Junts per Alaior (no "Lo")
Hace más de 6 año

Crec sincerament que molts dels que escriviu (escrivim) per aquí ens agada molt criticar. Us queixau que són funcionaris; i quin mal té ser funcionaris? Quan un al.lot de 16 anys guanyava 3000 euros servint cerveses, ningú hi pensava amb els funcionaris... I resulta que ara són els causants de tots els mals? Aixxxxx. Un funcionari ha passat unes oposicions PÚBLIQUES, obertes a tothom que s'hi volgués presentar. Cadascú és lliure de fer feina on li agradi i/o on pugui, i totes les feines són respectables, inclús els que són fills de papà i els hi ha tocat una empresa ja alçada.

Tot aquest grup de gent es presenta per servir el poble, per dur els comptes i per intentar solucionar-nos els problemes. Que el PSOE i EU no ho van fer bé gastant el que no tenien i endeutant el poble a les totes? Totalment d'acord. Però crec que tots els que ho van causar, ja estan més que jubilats políticament xerrant. El PP ho ha tingut fàcil també per eliminar el dèficit: pujar un 40% l'IBI, i venga, a pagar tothom!!

En Llorenç és una persona amb qui hi pots xerrar, i és molt senzilla. Ha treballat dur per arribar on és, en tots els àmbits de la seva vida, i crec que seria un bon batlle. Jo votaré per Junts per Alaior.

Valoración:-5menosmas

Auxilio, peligro, SOS
Hace más de 6 año

La izquierda casposa hará LO de siempre.

Valoración:2menosmas

Canción de Lo mejor
Hace más de 6 año

Mira Lo, mira Lo, la puerta de alcaldar, mira Lo pasar el tiempo, la puerta de alcaldar. SOS que horror de canción

Valoración:5menosmas

Te LO dije
Hace más de 6 año

Si sueñas LOterrias, LO pillas

Valoración:5menosmas

rebolledomix@gmail.com
Hace más de 6 año

La pena de esta lista es que se lo están poniendo fácil a los incompetentes peperos sube IBIS-IVAS y demas impuestos y tasas. Por favor pepes "jubilen" a la señora. Cada vez se parece mas a la señora de Madrizz. ohhh penaaaa, alaior: toc..toc..toc.. ¿hay alguien? si...... soy yo..... la señora......agggg....nooooo hay alguien masssss ¡¡¡

Valoración:-13menosmas

pajarito Volador
Hace más de 6 año

La jente no acuerda de los impuestos que nos a subido el PP y los recortes entados las entidades y Jedriatico que mas mas que les aprevitizado de laerencia adonde ah ido aparar que lo esplique

Valoración:-9menosmas

diego
Hace más de 6 año

La chupipandi al poder!, si aquets son els proxims governants!, alaurencs, agafau es tapinets i partiu....

Valoración:8menosmas

jose
Hace más de 6 año

Mare meva, quin equipaso!, i açò és tot?, on és la plataforma ciutadana?. Si casi tots han estat polítics o pancatalanistes... Molt de hippie veig, no treureu ni 5 regidors, vos i jugau algo?

Valoración:14menosmas


Hace más de 6 año

Enserio, qui no vulgui reconeixer que sa llista és totalment decepcionant, és que té un problema. Entenc que amb na Maria i n'Anselm, i amb sa deriva radical i pancatalanista que ha agafat Junts per Lô, hi hagi molta gent d'esquerres que no compartesqui aquesta fusió de partits. Dic que sa llista és decepcionant perque es qui som de Lô sabem que a nes nostro poble hi ha gent molt vàlida tant d'essquerres com de dretes, i a sa llista de Junts no n'hi veig cap. Sa llista està formada per gent de partit, ja sigui PSOE-EU-PSM-STEI-ERC-GOB, sa gent cada vegada més cerca postures menys radicals, menys sectaries, menys vengatives i sobretot més conciliadores, sa llista de Junts en sa major part està formada per gent (me sap greu dir-ho) radical, sectaria i vengativa. Jo me consider de centro i sobretot a Lô on lo que vaig a votar són ses persones, i com a persona de centro no me sap greu anar canviant a nes partit que vo ja que a Lô lo que m'importa són ses persones que hi ha a sa llista; i de moment lo que tenc clar és que sa llista de Junts per Lô no la votaré. Bon dia.

Valoración:10menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 6