Més per Menorca presenta sus listas al Consell y Parlament

|

Valorar:
preload
Maite Salord interviene en el acto de proclamación de los candidatos, ayer en Es Mercadal.

Maite Salord interviene en el acto de proclamación de los candidatos, ayer en Es Mercadal.

30-03-2015 | FOTO TWITTER MÉS PER MENORCA

/etiqueta.htmlLa asamblea de Més per Menorca ratificó ayer las listas de candidatos a las próximas elecciones autonómicas en un acto festivo celebrado en la Sala Multifuncional de Es Mercadal.

La asamblea aprobó el informe de la comisión de las elecciones primarias y presentó a sus candidatos al Consell y el Parlament, listas que encabezan Maite Salord y Nel Martí respectivamente.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

LUISA
Hace más de 4 año

I aquests perquè no es diuen: 'Menys' o 'A tot no' o 'Tots som funcionaris' o 'Catalunya i Balears independents'?

Valoración:-7menosmas

Palomino
Hace más de 4 año

Sa banda dels estudis de sa patata frita i sa tomatiguera menorquina fets pels amiguets a 18.000 + iva. Ah, i subvencions a tutiplen!

Valoración:-7menosmas

Roberto
Hace más de 4 año

por supuesto que tenemos que castigar al PP y su corrupción! pero también debemos evitar que potenciales "corruptillos" y "corruptillas" invadan las listas de iniciativas de cambio social!! así no cambiaremos NADA! y veo que en Més per Menorca hay alguna que otra oportunista con 0 interés de cambio social, misógena y clasista que se apunta a la moda "Progre" como el que se deja barba porque ahora es lo más ser hipster...basta de hipocresía!

Valoración:-3menosmas

Xavier
Hace más de 4 año

Com deia la cançó " si vos no cambias algo, no cambia nada, ni que tu presidente sea Fidel". Ara sembla estar de moda fer-se el progressista i el compromés apuntant-se al carro de la política, defensant unes idees, que ni han integrat a la seva propia existència. I això hem fa dubtar molt dels seus interessos. No hauríem de ser tant hipócrites, abans de canviar el món o l'illa, que canvi un mateix. I a la foto dels candidats per Més per Menorca se cert que hi ha varies persones que no s'apliquen el que en teoria defensen. És el que té viure a un lloc petit, ens coneixem tots.

Valoración:1menosmas

Joan
Hace más de 4 año

Claro volveremos a votar a la banda organizada, ladrona, embustera y estafadora de la Caja B... No soys los mas indicados para apoyar a una baba donde alberga corruptos y ladrones y encima son cómplices y les apoyan, como Rajoy a Barcenas "aguanta Luis, se fuerte" o los abrazos de Bauza con Cañellas donde le montan una cena al gran estafador y ladrón del túnel del puerto de Soller... Así que a cerrar el pico... En corrupción, embusteros y ladrones os lleváis la medalla de oro y en 3 dimensiones ... Además de todo el daño que han creado a las personas, desahuciando las y dejarlas sin empleo, fíjate que Rajoy tuvo que inventarse un programa electoral falso para poder gobernar.... Vaya parasito. El pueblo es sabio y sabe que en 2 meses castigara a la banca de la Caja B para que no vuelva a gobernar en muchos años, ósea que cerrar el Pp y tirar la llave... por que hasta las reformas de la sede son tan oscuras como todo el partido....

Valoración:15menosmas

Francesc
Hace más de 4 año

@ghmenork clar que sí! ja ho diuen que sa gent dóna suport a s'esquerra alternativa local per tenir cadires i per posar-se a disposició dels adherits. Perquè clar, ficar-se a partits grossos amb un gran suport mediàtic i lobbies de poder capaços d'omplir sobres a les totes deu ser una idea nefasta per aconseguir doblers fàcils.

Ja ho sabeu, si el que voleu són cadires i fer negoci ràpid fiqueu-vos a partits petits que depenen únicament de sa seua pròpia força, capacitats i arguments.

@manel Crec que coneixes poc ses llistes per rallar de "profes team", valdria més que t'informessis abans de veure com criticar perquè, si no, fas es ridícul.

Els professors no són perfectes i segur que la seua feina pot millorar molt, però de tots els gremis que hi ha segur que és dels més preparats i conscienciats amb el servei públic. Per arribar a ser professor avui en dia necessites fer un grau i un màster, a banda de tenir un compromís amb l'educació (poques places i difícil arribar a optar-hi), així que són una arma de destrucció massiva contra els governs hostils al poble.

Criminalitzar es professorat és marca del PP. Per ells, s'única educació bona era sa des no-do i és obligatori carregar-se sa imatge d'un des gremis més crítics i conscienciats.

Valoración:17menosmas

404 no te trobes
Hace más de 4 año

404 not found, te cerces i no te trobes company! Cada vegada que governa s'esquerra ens enfonsa, i Menorca no es una excepcio, el PSOE-PSM van enfonsar una illa que tenia futur, era prospera, i ara que recuperam s'alegria seria nefast que es teus tornasin a governar, ja pots desviar s'atencio i tot lo que vulguis, els impostos es van pujar per pagar ses factures que voltrus vau deixar, Mao, Sant Lluis i Lo ja els han tornat a baixar just han pogut, els altres municipis ho faran segur si segueix governant el PP. Si governa s'esquerra tornara sa festa amb doblers publics i estudis pagats a 18.000 euros s'unitat als vostres amiguest. vos tornareu a repartir es pastel i no deixareu ni ses estuvalles. Aixo es sa politica de s'esquerra, aixo es sa politica dels que hi ha a sa foto, politica per uns pocs, els seus.

Valoración:-13menosmas

404 not found
Hace más de 4 año

Més del mateix fora tenir candidats del PP i seguir apujant impostos perquè a Palma i Madrid visquin millor.

Valoración:-5menosmas

Paco
Hace más de 4 año

Que buenos los comentarios! Ni la foto os mirais! Pero bueno así va Menorca!

Valoración:11menosmas

Luis
Hace más de 4 año

Trolls del PP saps que hi esteis avorrits... Ànims a tot l'equip de Més per Menorca !

Valoración:19menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2