Imagen ganadora de este año

TW
28

Era la primera vegada que es presentava al concurs i l'ha guanyat. Pili Enrich Pons (Ciutadella, 1987) és l'autora del cartell anunciador de les festes de Sant Joan d'enguany. El jurat, reunit ahir, va seleccionar per unanimitat la seva obra entre els 38 originals presentats al XXXII Concurs d'Imatge de les Festes de Sant Joan 2015.

Baix el títol «Ja ha arribat es moment», el cartell és una combinació de dues fotos que va fer Pili Enrich durant les festes de 2012. La que apareix al fons va ser captada as Pla el matí i el cavall que apareix en primer pla és el que treu son pare a la qualcada, en «Rústic». Sí, Pili Enrich és filla de l'amo Bep Enrich Pons, cavaller expert a la qualcada i un bon ensortillador. També el seu avi, José Enrich, és el degà dels Homos des Be, així com té un conco polític, Toni Pons de Tot Lluch, que també és cavaller.

Noticias relacionadas

«Des de petita he viscut les festes d'aprop i amb molta estima. Estàvem al lloc de Son Saura i a ca nostra vivim amb sentiment les festes de Sant Joan», explica Pili Enrich per telèfon des de Lleida, on resideix i on estudià gràfica publicitària. L'obra guanyadora és en blanc i negre «per ressaltar més el sentiment i l'autenticitat de la festa i perquè la imatge guanya en poètica».

Lea la noticia en la edición impresa de "Menorca · Es Diari" o en las plataformas Kiosko y Más o My News