Montse Morlà apuesta por una gestión transparente y eficaz

|

Valorar:
preload
Menorca Sant Lluis Ayuntamiento Constitucion del nuevo consistorio

Montse Morlà junto a Llorenç Carretero

Toni Seguí
Menorca Sant Lluis Ayuntamiento Constitucion del nuevo consistorioMenorca Sant Lluis Ayuntamiento Constitucion del nuevo consistorio

La candidata de Volem Sant Lluís, Montse Morlà, ha sido investida este sábado nueva alcaldesa del municipio, con los siete votos de los concejales de la agrupación de electores, PSOE y PI, frente a los seis votos obtenidos por el candidato del PP, Cristóbal Coll, que ha concluido su mandato de cuatro años al frente de la alcaldía.

De este modo, Morlà se convertía en la primera alcaldesa de la historia de Sant Lluís, ante un auditorio de más de 80 personas que abarrotaban la sala de plenos

Montse Morlà abogó en su discurso de toma de posesión del cargo por una gestión transparente, eficaz, austera coordinada y planificada, que estará respaldada por la participación ciudadana a través de los órganos de consulta.

También justificó el pacto de gobierno por la coincidencia de los programas electorales de cada formación, por lo que se había acordado un programa marco para los próximos cuatro años. Morlà, que tuvo un recuerdo especial para el exconcejal socialista Manuel González Gálvez, fallecido el pasado viernes, finalizó su parlamento con un "¡Visca Sant Lluís!".

El exalcalde y líder de la oposición, Cristóbal Coll, tendió la mano al nuevo equipo de gobierno y ofreció la colaboración del PP para resolver los problemas de Sant Lluís. Coll agradeció la labor realizada por el anterior equipo de gobierno y por los trabajadores municipales.

Los concejales

Volem Sant Lluís

PSOE

PI

PP

 1. Montse Morlà (alcaldesa)
 2. Remigio Lora
 3. Joan Pons Sintes
 4. Olmo Heras
 1. Teresa Borrràs
 2. Adelaida Ponsetí
 1. Llorenç Carretero
 1. Cristóbal Coll
 2. Pedro Tudurí
 3. Dolores Tronch
 4. Daniel Mercadal
 5. Elvira Capó
 6. Francesc Olives

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Mrs Fletcher
Hace más de 5 año

L'equip guanyador,encara que no goberni, ha estat el PP i encara que a molts no els hi agradi això és una realitat. Segur que ara des de l'oposició treballin amb serietat i responsabilitat,com ells ho saben fer,posant davant de tot els interessos del poble i oblidant-se de beneficis personals... Dins l'equip de govern sorgit arran de les eleccions de 24 de maig n'hi ha que en podrien aprendre un poc de l'honestedat de l'equip d'en Tobal Coll.

Valoración:8menosmas

santlluisera
Hace más de 5 año

Pues si Pere volia que tornes goberna el PP, simplement perque a Sant LLuis ho ha fet ben be.

Valoración:8menosmas

AIXÍ NO !!!
Hace más de 5 año

Pere, tu hem dius: "que fàcil és criticar". Jo et dic: "Que fàcil és tancar els ulls i que difícil es ser coherent".

Valoración:12menosmas

ciudadano
Hace más de 5 año

Saben, los de sant lluis, quienes son las tres personas que van ha mandar el ayuntamiento. UYYY....

Valoración:18menosmas

UN MES
Hace más de 5 año

Aixo es el començament en el proper Ple a on es designaran les assignacions xalarem, ja que quan el Critobal Coll es va baixar el sou al començament del mandat de 2011 (a seu i al dels regidors) el Sr. Carretero va dir que s'estaba despretijant el carrec de batle, que ell cobraba lo que cobraba per donar-li prestigi, Suposo que voldra recuperar el prestigi

Valoración:14menosmas

Pere
Hace más de 5 año

Així no! i black: i què volíeu, doncs? Que tornés a governar el PP? Ni tansols esperareu a que passin els quatre anys per veure com s'han fet les coses? Què fàcil és criticar, tu...

Valoración:-20menosmas

Livingstone
Hace más de 5 año

Y que esperabais todos los que habeis votado al batiburrillo de gente que no se entera de nada para ser dirigidos en la sombra por quien arruino Sant Lluis y ahora habeis caido en sus redes,ahora no os quejeis.La tremenda pena que siento es que todo el trabajo del equipo de gobierno del PP se ira al carajo ...pues a pagar lo que esta por caer del anterior gobierno de Sino y lo que vendra.

Valoración:11menosmas

black
Hace más de 5 año

Jo soc un altre que si ses eleccions fosin avui, no donaria es meu vot a volem sant lluis.Em sent enganat i molt decebut.

Valoración:31menosmas

Paquito
Hace más de 5 año

¡Habemus! Beatles

Valoración:4menosmas

AIXÍ NO!!!
Hace más de 5 año

Així no, Montse, així no!!!, molt decebuda amb Volem Sant Lluís. Us vaig votar, ara no tornaria a fer-ho. Per mi heu començat amb els pitjors defectes de sa vella política, aquella contra la que vosaltres volieu lluitar. Pacteu amb un partit que a Es Castell ha donat sa batlia al PP, també ho ha fet a pobles de Mallorca com Petra. Es demostra que es PI com a partit, el que cerca són quotes de poder al preu que sigui i amb qui sigui. I si té una dedicació exclusiva millor, com la que li heu donat voltros. Hem de recordar que en Sino amb tan sols 200 vots li heu donat poder i sou, perquè no li heu donat a na Tere Borràs del PSOE?, amb més de 400 vots, per mi això és negociar amb l'alcaldia per obtenir un benefici propi, però paguem nosaltres, el poble. Les persones de les quals tant parlàveu al vostre programa. Parlant de programa, quines coincidències teníeu amb el programa del sr. Carretero?, si només tenia quatre pàgines. Heu ficat dins de casa el sr. de les llicències ràpides i tots noltros li hem de pagar un sou. Quina pena Montse, quina pena, d'aquí a quatre anys no comptis amb mi.

Valoración:56menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1