A la Josefina Marítim de Maó preparen plats com els calamars farcits a la menorquina amb salsa d’ametlles o carabassonets plens de sobrassada i formatge de l’Illa. | Gemma Andreu

TW
0

Ratjada as forn amb tàperes, suquet tradicional de rap, canelons d'aubergínia farcits de cuixot i gratinats amb formatge, cruixent de sobrassada menorquina amb poma i mel o risotto de cuixot i salvia. Aquestes són només algunes de les propostes culinàries que ofereixen els vint-i-cinc restaurants que participen a la sisena Mostra de Cuina Menorquina, que organitza l'Associació de Restauració de Menorca.

La cita va començar aquest divendres 18 i s'allargarà fins diumenge dia 27. Cada establiment ofereix les seves propostes, ja siguin receptes tradicionals o de nova creació, però sempre tenint ben en compte els productes locals. Amb aquestes premisses, els clients trobaran dos menús a cada restaurant. Per una banda hi ha el Menú Mostra, amb un primer i un segon plat i les postres per 17 euros, i per l'altra, el Menú Gastronòmic, amb preus que poden oscil·lar entre els 23 i els 35 euros, i que inclouen les millors especialitats dels xefs.