Per Nadal, cap fillet sense regal

Les assemblees locals de Creu Roja inicien la campanya de recollida de joguets solidaris

| |

Valorar:
preload
ciutadella menorcapresentacion campanña cruz roja ningun niño sin

El president de l’entitat, Sebastià Taltavull, amb la regidora Carol Cerdà i la coordinadora Susanna Muñoz.

28-11-2015David Arquimbau

Com ja és tradició a Menorca, l'arribada del Nadal ve acompanyada de la recollida de joguets solidaris que impulsa la Creu Roja amb la col·laboració de l'Ajuntament i els Reis Mags. A Ciutadella, l'assemblea local de l'entitat benèfica va presentar aquest dissabte mateix la campanya en un acte celebrat a la Casa de Cultura.

La iniciativa, que s'adreça a fillets de fins a 12 anys i s'allargarà fins al 18 de desembre, té com a objectiu la millora de la qualitat de vida de la infància i la joventut en dificultat social i, alhora, fomentar les habilitats del desenvolupament personal dels menors a través del joc, l'oci i el temps lliure.

Per complir amb aquest requisit es demana que, sempre que sigui possible, les joguines siguin noves o es trobin en perfecte estat, no bèl·liques, educatives i cooperatives. A cada infant se li entregaran tres unitats.

Les sol·licituds es podran fer del 9 al 18 de desembre als Serveis Socials de l'Ajuntament (Ca sa Milionària) i també a la seu de l'entitat. Precisament, l'oficina central de la Creu Roja a Ciutadella serà el principal punt de recollida, tot i que també serà possible donar-ne en el marc de la Festa dels Joguets Solidaris, que se celebrarà a la plaça des Born l'11, 12 i 13 de desembre, juntament amb tallers concerts i activitats.

Durant els darrers anys s'ha incrementat el nombre de fillets atesos al municipi. L'any 2012 es van repartir 33 joguets, el 2013 més de 40 i l'any passat 95.

La resta d'assemblees locals de Creu Roja a Menorca també organitzen iniciatives similars perquè els més petits puguin gaudir del Nadal. A Maó i Es Castell tenen previst iniciar la campanya al desembre. A més de joguines, també recapten donacions econòmiques. El 13 de desembre faran l'acte final amb una jornada festiva que porta per títol «Por la sonsrisa de un niño» i que des de fa més de 10 anys organitzen juntament amb la Cadena Ser. Una festa que gaudeix d'una gran consolidació al municipi.

A Alaior, per la seva banda, ja han començat la recollida de joguets solidaris. A l'assemblea de Ferreries - Es Migjorn, en canvi, no ha estat necessari organitzar la campanya. I és que la bona resposta dels ciutadans l'any passat, que va fer possible atendre 12 famílies, ha permès que enguany encara disposin de joguines per donar.

La solidaritat dels menorquines continua ben viva.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

juas
Hace más de 4 año

controlar a los "extranjeros" que comen el regalo y esa misma tarde lo están vendiendo , lo he visto la campaña pasada a familia de extranjeros que no son sus costumbres, pillar el regalo y estar ofreciéndolo en venta. como dice el primer comentario, darles jamón .

Valoración:-1menosmas

JAP
Hace más de 4 año

La sonrisa de un niño no tiene precio

Valoración:1menosmas

aminhajaha
Hace más de 4 año

muchas gracias por dar regalos a nuestros chicos y chicas , sobre todo a los que ni saben que es la navidad ni les interesa a sus familias , os sujiero regalar un jamón tambien aver si se lo comen

Valoración:0menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1