El món caní pren Es Castell

Una desena d’expositors ofereixen productes relacionats amb les mascotes

|

Valorar:
preload
Menorca Es Castell Plaza Explanada Feria de mascotas tenderetes y a

L’Esplanada es va convertir en punt de trobada d’un bon nombre de mascotes i els seus amos.

12-12-2015 | Javier Coll
Menorca Es Castell Plaza Explanada Feria de mascotas tenderetes y aMenorca Es Castell Plaza Explanada Feria de mascotas tenderetes y a

La Plaça Esplanada des Castell acull aquest cap de setmana la primera edició de la Fira de la Mascota de Menorca, una iniciativa que reuneix al llevant insular una sèrie d'expositors que tenen com a denominador comú el món dels animals, especialment dels cans.

L'esdeveniment va començar ahir dissabte dematí, amb una desena d'expositors que presenten una gran varietat de productes. Hi ha també la presència d'un veterinari, que ofereix consultes gratuïtes, una perruqueria canina que atén també possibles clients, així com la Protectora d'Animals i el centre Agility d'Alaior, que a banda de mostrar la seva oferta, realitza també una sèrie d'activitats al llarg dels dos dies.

I és que la fira es complementa amb demostracions sobre tècniques d'ensinistrament, així com desfilades de cans per mostrar pentinats i estilismes. A més, a la carpa instal·lada a la plaça s'hi organitza també un concurs infantil de dibuix en el que hi poden participar tots aquells infants que passin per la fira.

La primera jornada va incloure una demostració d'ensinistrament, i ja el capvespre, es va fer una desfilada en la que es van poder veure alguns exemplars que estan a l'espera d'una família d'acollida.

Per acabar d'ambientar l'acte, a la mateixa plaça es proposaven passeigs en poni als més petits, i també hi havia una taula en què se'ls pintava la cara amb motius canins.

Avui diumenge, la fira continuarà en horari de dematí, amb tots els expositors a disposició del públic. A més, el jurat del concurs de dibuix decidirà els tres primers premiats i s'entregaran els premis (12 hores). Per acabar, a les 13 hores hi haurà una demostració d'Agility.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

TET
Hace más de 3 año

En Menorca ni se quiere, ni se respeta ,ni hay playitas para nuestros perritos. La Fira solo es un negocio más para que cuatro empresarios ganen dinero. Además en Es Castellano que debe ser el municipio con más letreros de "prohibido el perro".... negocio, negocio y solo negocio....los perritos siempre marginados pero nos ponen una Fira para que nos gastemos el dinero, venga por ahí

Valoración:7menosmas

Un escastellenc
Hace más de 3 año

Avui concorreguda demostració de gossos ensinistrats i explicacions en castellà i anglès. Llàstima que he trobat a faltar el menorquí.

Valoración:-6menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1