Braçades nadalenques

Josep Macián guanya la tradicional travessada al port de Maó que reuneix 33 valents

| |

Valorar:
preload
Menorca Mao Puerto muelle pecadores Travesia a ndo del Puerto de Navi

De dreta a esquerra, Sebastián García, Josep Macián i Joshua Torres.

26-12-2015 | Javier Coll
Menorca Mao Puerto muelle pecadores Travesia a ndo del Puerto de NaviMenorca Mao Puerto muelle pecadores Travesia a ndo del Puerto de NaviOnze nedadors més que l’any passat s’atreviren a recórrer els 270 metres que separen el Cós Nou del Moll de Ponent

La mar, els banyadors, la valentia, la xocolata calenta i les ganes de festa. Eren els ingredients necessaris per convertir la jornada de Sant Esteve en una celebració carregada d'ambient. El port de Maó va ser aquest dissabte el punt de trobada de desenes de persones que participaren del Nadal més refrescant. La tradicional travessada nedant va superar totes les expectatives de participació. 33 valents, onze més que l'any passat, no dubtaren en submergir-se dins l'aigua que, tot i estar un grau més calenta que l'any passat, feia escarrufar la pell només de pensar-hi. Aquesta alta participació es pot haver degut al bon temps. Tot i així, els nedadors apuntaven que la sensació era que l'aigua estava més freda pel contrast amb la calidesa de l'aire.

A les 12.30, una embarcació traslladà els participants fins l'altra banda del port, just davant de la central elèctrica, per tal de recórrer els 270 metres que separen el Cós Nou del Moll de Ponent. Es va haver de modificar el recorregut per la presència d'un vaixell.

El primer en arribar fou Josep Macián. El seguí de ben aprop Joshua Torres i el tercer classificat fou Sebastián García. En la categoria femenina, la primera fou Roser Victory, la segona, Vanessa Houghton i la tercera Marta de Vicente. El participant més jove fou Saúl Torres de tan sols 12 anys i el de més edat, Joaquín Goñi, de 51 anys. Els guanyadors, de l'activitat organitzada per l'Ajuntament de Maó i el Club de Natació de Maó, es van fer amb un original trofeu obra de l'artista Víctor Pons. A més de l'ambient festiu, la travessada d'enguany va tenir un component solidari, amb una recollida de juguetes per a Creu Roja.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Observador
Hace más de 3 año

Els hi haurán quedat els cataplins com a pinyols. Molt bé al·lots, esper que us hagiu pres una dutxa descontaminadora. Millor açò que anar a foter-se cavall devall un pont.

Valoración:menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1