As Castell, l’activitat de Sant Antoni es va traslladar a la carpa de l’Esplanada. Allà es van fer activitats infantils, la torrada i la revetlla amb el grup Blue Moon | Gemma Andreu

TW
0

El vent va dificultar ahir el desenvolupament normal de les activitats previstes al diferents pobles de l'Illa per Sant Antoni. En molts casos es van haver de suspendre actes, i en alguns, pocs, es van mantenir tot i el fred i les ràfegues que van predominar tota la jornada.

A Maó es van suspendre tots els actes previstos, tant el matí, amb la representació de «La conquesta gegant», com el capvespre, amb la torrada i la revetlla al Claustre del Carme; i a Alaior es van cancel·lar els foguerons encara que no les torrades i les ballades populars. A Sant Lluís també es va suspendre tot, tant ahir com avui (la única incògnita era la beneïda d'animals, a les 10.30 hores), i a Ferreries no es va fer el correfoc dels Myotragus Dimonis de Ferreries. As Mercadal i Fornells es van mantenir les torrades tot i el fred, i as Castell es va traslladar tota l'activitat a la carpa instal·lada a l'Esplanada.