L’expedició balear ha rebut nombroses visites, una d’elles, la de Fernando Romay . | CRDO QUESO MAHÓN-MENORCA

TW
0

La capital de l'Estat és des aquest dilluns l'epicentre del món gastronòmic amb la catorzena edició de Madrid Fusión, el congrés internacional que reuneix els professionals més rellevants de la cuina. Una cita en la que no hi falta la presència menorquina, de la mà del Consell Regulador de la Denominació d'Origen del formatge Mahón-Menorca.

La presència a Madrid és compartida en un estand junt amb responsables mallorquins dels vins de la Denominació d'Origen Pla i Llevant i de la sobrassada amb Indicació Geogràfica Protegida. I amb ells, tres xefs, Margalida Alemany, Juan Porcel i Carlos Botella, que ofereixen interessants propostes per donar a conèixer els productes balears.

El president del Consell Regulador del formatge, Joan Bosco Triay, valora molt positivament la primera jornada de Madrid Fusión, ja que «ha passat molta gent» per l'expositor i «a banda de provar els nostres formatges, la gent també ha pogut veure aplicacions a la cuina, combinant-lo amb la sobrassada i el vi».

Quant a la presència dels tres productes balears en un mateix estand, ha estat a iniciativa del Govern autonòmic. Triay creu que «així va molt bé, perquè atreu més gent que si estàs tot sol», pel fet d'oferir una proposta més variada i no basada en un únic producte.