TW
1

Amb imaginació i creativitat, centenars d'escolars de la zona de Llevant transformaren els carrers en un riu de diversió i somriures. El Dijous Llarder donà el tret de sortida a la celebració dels Darrers Dies que durant el cap de setmana farà viure l'Illa la festa del Carnaval.

A Maó, els alumnes de les escoletes i col·legis protagonitzaren la rueta, que sortí de la plaça Constitució amb l'animació de Punt de Lleure. La gent observà amb expectació el pas de personatges imaginaris, fillets transformats en animals i grups temàtics segons la disfressa treballada a l'aula.

Noticias relacionadas

A Sant Lluís, l'escoleta Ses Canaletes i els dos col·legis, Sant Lluís i sa Garriga, van fer el tradicional recorregut pel poble en el Dijous Llarder. L'alegria de veure passar els fillets cridà l'atenció i s'escampà arreu. El capvespre, el poliesportiu acollí de la Festa Infantil de Carnaval, amb l'animació de Sa Xaranga. En la trobada festiva es van proclamar el Rei i la Reina del Carnaval, en aquest cas, Ainhoa Camarena, disfressada de cowboi, i Jordi Linares, vestit de cavaller. Durant tota la vetlada, els menuts van poder gaudir de l'actuació de Pinyeta Pinyol i dels tallers organitzats pel Molí de Baix i la Colla de Geganters de Sant Lluís.

As Castell, les escoles també van conquerir els carrers amb l'animació dels alumnes i mestres en una jornada que capbussa l'Illa de ple en la bulla del Carnaval.