Carnaval 2016

Imaginació al carrer

El Dijous Llarder obre la tradició d’anar de la peluda i enceta un cap de setmana intens en la festa dels Darrers Dies

|

Valorar:
La plaça Constitució ha sido el epicentro de la celebración en Maó

La plaça Constitució ha sido el epicentro de la celebración en Maó

Gemma Andreu
La plaça Constitució ha sido el epicentro de la celebración en MaóUnos mosqueteros, en el colegio de Sant LluísLos alumnos del CEIP Sant Lluís han desfilado este jueves por la mañanaEstos alumnos de la 'escoleta' de Sant Lluís se han divertido también cuando han salido por la calle

Amb imaginació i creativitat, centenars d'escolars de la zona de Llevant transformaren els carrers en un riu de diversió i somriures. El Dijous Llarder donà el tret de sortida a la celebració dels Darrers Dies que durant el cap de setmana farà viure l'Illa la festa del Carnaval.

A Maó, els alumnes de les escoletes i col·legis protagonitzaren la rueta, que sortí de la plaça Constitució amb l'animació de Punt de Lleure. La gent observà amb expectació el pas de personatges imaginaris, fillets transformats en animals i grups temàtics segons la disfressa treballada a l'aula.

A Sant Lluís, l'escoleta Ses Canaletes i els dos col·legis, Sant Lluís i sa Garriga, van fer el tradicional recorregut pel poble en el Dijous Llarder. L'alegria de veure passar els fillets cridà l'atenció i s'escampà arreu. El capvespre, el poliesportiu acollí de la Festa Infantil de Carnaval, amb l'animació de Sa Xaranga. En la trobada festiva es van proclamar el Rei i la Reina del Carnaval, en aquest cas, Ainhoa Camarena, disfressada de cowboi, i Jordi Linares, vestit de cavaller. Durant tota la vetlada, els menuts van poder gaudir de l'actuació de Pinyeta Pinyol i dels tallers organitzats pel Molí de Baix i la Colla de Geganters de Sant Lluís.

As Castell, les escoles també van conquerir els carrers amb l'animació dels alumnes i mestres en una jornada que capbussa l'Illa de ple en la bulla del Carnaval.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Felicidades
Hace más de 5 año

Asi como Sant Antoni fue pésimo, Carnaval ha empezado de 10. Felicidades al organizador!!!! Que no decaigan las celebraciones!!!!

Valoración:6menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1