La primera reunió va ser el passat dilluns, i demà, divendres, es farà la segona

TW
3

Fins a vint persones han presentat al·legacions als renovats protocols de les festes de la Mare de Déu de Gràcia de Maó. Això és, aprofitant el procés de revisió iniciat, un pas previst per tal de poder incorporar-hi millores després del primer any de vigència del nou reglament.

La Comissió de Protocols està formada per una quinzena de persones, entre representants de tots els grups polítics del Consistori, diferents cavallers, el prevere Joan Miquel Sastre, o l'entès en l'origen de les festes, Francesc Carreras.
En la primera reunió es van repassar algunes de les esmenes rebudes, referents, per exemple, a l'obligatorietat dels cavallers a votar per a l'elecció de la junta de caixers, sobre l'acompanyament al caixer fadrí quan deixa la bandera a l'entarimat abans del jaleo, o sobre el cordó que formen els cavallers en sortir de missa, entre d'altres.

Altres al·legacions presentades són per fer puntualitzacions o concrecions formals del propi text dels protocols.

El regidor de Festes, Héctor Pons, remarcà ahir el bon ambient que es respira a les reunions, així com la voluntat d'entesa per part de tots per aportar aspectes positius a les festes.