Els carrers del centre lluïen la seva millor imatge; un exemple era el jardí i les paradetes de la Plaça Constitució | Javier Coll

TW
5

El Maó + Flors omple d'ambient, aquest cap de setmana, el centre de la ciutat amb una climatologia que anima la gent a passejar pels carrers decorats amb motius florals. La d'aquest dissabte va ser una jornada amb un gran nombre d'activitats i propostes diferents a molts indrets, convertint-se així en un circuit estèticament molt primaveral.

El bon rotllo es contagiava passejant pels carrers de Maó, on des de primera hora del dia es van anar succeint propostes, des de la plantada de flors i el Brunch & Co al Parc des Freginal, a tallers de flors a l'Edifici Calàbria o desfilades de moda al carrer de l'Àngel, passant pel jardí floral amb mercadet de la Plaça Constitució, o les actuacions de dansa i música a diferents espais, com ara el cercavila de va fer la Banda de Maó el matí, o el passacarrers del capvespre dels gegants, amb la colla gegantera i la Xaranga de la Banda de Música.

L'esdeveniment, que seguirà aquest diumenge amb diferents actes més, compta amb la implicació de nombroses entitats, col·lectius i persones a títol individual, que ajuden a crear un ambient atractiu. Així es pot constatar veient la gran quantitat de gent que hi havia al carrer gaudint de les propostes.