L’acte es va celebrar a l’Antic Escorxador, aquesta divendres fosquet | Gemma Andreu

TW
0

Inés Solá Creacions i el bar Transparent han estat els dos establiments d'Alaior que han guanyat el concurs de mostradors i decoració amb motiu del Dies de Flors 2016. Així ho ha dictaminat el jurat del certamen, qui va lliurar aquest divendres vespre les distincions als sis comerços que han obtingut premi.

L'acte es va celebrar al Centre Sociocultural i Recreatiu, a l'Antic Escorxador, on es van anunciar els tres primers classificats en les dues categories del concurs.

En la de mostradors, i a banda d'Inés Solá, el segon i el tercer premis van ser per a Can Dineru i Ameller Enrich. Mentre, en la categoria de decoració, al primer premi de Transparent s'hi va sumar un altre bar, el Géminis, i un restaurant, El Pulpo, com a segon i tercer classificats, respectivament.

L'Ajuntament ha repartit dos premis de 200 euros per als dos establiments guanyadors, dos de 100 euros als segons, i dos més de 50 euros als tercers. A la resta dels participants els van lliurar diplomes en senyal d'agraïment per la seva participació en aquesta iniciativa amb la que es pretenia decorar el poble amb motius primaverals.

El regidor de Festes i Mercats, Rafel Quintana, manifestava ahir la seva satisfacció per la participació obtinguda de 23 establiments en «un concurs que no s'havia fet mai en primavera i que anima a repetir-lo més vegades».

A més, aquesta iniciativa ha inclòs els establiments de les urbanitzacions. Així, hi han participat vuit comerços de Cala en Porter i un més de Son Bou. De fet, el tercer premi en la secció de decoració ha estat per El Pulpo, de Cala en Porter.

El Consistori va aprofitar per agrair també la col·laboració de totes les persones que han elaborat tapissos de flors i han ajudat en el tall, el muntatge i la confecció de les flors emprades per decorar els carrers, així com a l'autor dels ninots que han estat a les Cases Consistorials, i als professionals del propi Ajuntament que ha participat en la iniciativa.