TW
7

La seguretat ha estat la protagonista de la convidada. El caixer senyor, Lorenzo de Salort, va agrair a la batlessa, Joana Gomila, la feina realitzada en aquest sentit i concretament per l'elaboració del pla d'autoprotecció de les festes de Sant Joan.

També va tenir paraules de «gratitud cap al poble de Ciutadella» pel respecte que tenen cap als caixers i cavallers i per mantenir viva la tradició santjoanera.

Noticias relacionadas

Tant el caixer senyor com la batlessa van recordar durant els respectius parlaments aquelles persones que no poden gaudir de Sant Joan per estudis, per feina o malaltia.

«Que el seu record ens acompanyi en aquests moments de bulla i alegria, de sentiments i de tradició, d'emoció i de germanor i d'aquesta manera fer-los presents», va dir Gomila des del balcó de l'Ajuntament.

A baix, una plaça plena de gom a gom per viure l'emotiu instant en què el caixer senyor convida a la corporació municipal «a representar al poble en els Jocs des Pla». Una proposta que va ser acceptada «amb molt de gust».