Sant Joan 2016

La seguretat, protagonista de la convidada

|

Valorar:
El caixer senyor, Lorenzo de Salort, durant la seva intervenció

El caixer senyor, Lorenzo de Salort, durant la seva intervenció

Josep Bagur Gomila
El caixer senyor, Lorenzo de SalortConvidada al Jocs pel caixer senyorConvidada al Jocs pel caixer senyor

La seguretat ha estat la protagonista de la convidada. El caixer senyor, Lorenzo de Salort, va agrair a la batlessa, Joana Gomila, la feina realitzada en aquest sentit i concretament per l'elaboració del pla d'autoprotecció de les festes de Sant Joan.

També va tenir paraules de «gratitud cap al poble de Ciutadella» pel respecte que tenen cap als caixers i cavallers i per mantenir viva la tradició santjoanera.

Tant el caixer senyor com la batlessa van recordar durant els respectius parlaments aquelles persones que no poden gaudir de Sant Joan per estudis, per feina o malaltia.

«Que el seu record ens acompanyi en aquests moments de bulla i alegria, de sentiments i de tradició, d'emoció i de germanor i d'aquesta manera fer-los presents», va dir Gomila des del balcó de l'Ajuntament.

A baix, una plaça plena de gom a gom per viure l'emotiu instant en què el caixer senyor convida a la corporació municipal «a representar al poble en els Jocs des Pla». Una proposta que va ser acceptada «amb molt de gust».

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Ramon
Hace más de 5 año

Enhorabona a tots els qui han vetllat per sa festa, policia,voluntaris etc... Es basic sa feina k fan d no deixar baixar botelles d alcohol a nes pla perque aixi s evita k sa gent vagi passada. Per jo, s ha jotat moltissim

Valoración:1menosmas

pepitogrillo
Hace más de 5 año

Tiene toda la razón "flac" lo cortés no quita lo valiente, la buena ducacion no está peleada con lo profesional , los de Ciutadella se salvan los de fuera igual se pensaban q esto es el oeste, arriba flac.

Valoración:1menosmas

para flac
Hace más de 5 año

no creo que debes criticar el trabajo de la policia, la policia cumplio con lo que exigue el plan de autoproteccion que es sobre 20000 personas y se llego a mas des 20000 eso significa que hay dos opciones para el año que viene,una aumentar mas lo efectivos que ya fueron muchos y muy complicados de llevar a ciutadella o limitar la entrada a 20000 personas tambien hay que decir que si hay tanta gente en ciutadella es por la publicidad que han echo la gente de ciutadella

Valoración:1menosmas

Flac
Hace más de 5 año

L'únic flac pro flac de ses festes va ser k no deixessin entrar a n'es Pla a molts de ciutadellencs que vam quedar a n'es pont devant un molts maleducats e inclús agressius policies tant locals com nacionals i no es val k es sa seua feiana ja que es sa correctes i aducats i donar expliaccions del per que sortint gent constantment no ens deixessin entrar amb mes fluïdesa ja que no duien cap control del nombre de sortides tindrie k ve segut un fluix constant de entrades i sortides. Molt malament per sa Policia i km s'han duit a terme aquets guirigall i hara k no diguin k no k tenc es nom dels k esperàvem per entrar.

Valoración:-14menosmas

Josep Benejam
Hace más de 5 año

Llastima que es Caixer Senyor no va deixar acabar es discurs a s alcaldesa

Valoración:-3menosmas

Una santjoaner mes
Hace más de 5 año

Una vergonya d caixer senyor és el q ens ha tocat enguany! És flac qualcant, no sap ni rallar i a sobre fà el q vol. A n'es caragol dels casats fa fer un paperot i amb l'abadessa flac flac, va tenir sort q ella sempre mos deixa un bon sentiment al cor. I per l'any qui ve q qualcú li recordi q abans d'entrar al seu palau s'han d tocar ses guindoles!

Valoración:15menosmas

Bosch
Hace más de 5 año

Tot molt be i molt correcta. Por ser me va faltar, "caixers i cavallers, sort i ventura" Si ho vaig entendre be es caixer va felicitar s'alcaldesa, un detall. Unes molt bones festes, fina l'any que ve si Deu vol.

Valoración:6menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1