CCOO denuncia al Ayuntamiento de Ciutadella por no negociar con la Policía

El concejal de Personal admite que no da abasto y no convoca todas las mesas que prometió

| |

Valorar:
preload
El sindicato de la Policía Local se queja de recibir distintas negativas a abrir diálogo.

El sindicato de la Policía Local se queja de recibir distintas negativas a abrir diálogo.

07-02-2018 | Josep Bagur Gomila

Comisiones Obreras dio un toque de atención al Ayuntamiento de Ciutadella por no convocar las mesas de negociación que pedía la Policía Local del municipio.

Desde el Ayuntamiento explican que los servicios jurídicos del sindicato presentaron un recurso contencioso administrativo después de que no les respondieran en tres ocasiones para discutir dos puntos del anexo al convenio de trabajadores públicos específico para los agentes.

Tenían derecho a ello, dado que el anexo establece que el Ayuntamiento tiene una semana para convocar una reunión con sindicatos si se quiere interpretar un artículo del convenio y no se hizo, como admite el concejal de Personal Joan Salord.

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 07 de febrero en Kiosko y Más o My News]

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

policia
Hace un año

Pels qui no en teniu ni idea del que s'exigeix,,, El regidor Salord es una bella persona, el que pasa es que els altres ineptes dels altres grups, el PUTEJEN i està tot sol davant el toro. No us deixeu endur pel que diu el que ara s'ha passat a Ciudadanos..(ara que veu que els seus s'en van a norris, intenta treure es cap......Oh my god.

Valoración:3menosmas

Javivi
Hace un año

Jajajaja a pagar i callar ciutadans...

Valoración:1menosmas

va gros
Hace un año

Viva la Policia Local de Ciudadela!!! delincuentes los que opinan mal!!!

Valoración:1menosmas

TONI
Hace un año

fuet!

Valoración:4menosmas

Tonia
Hace un año

Quin escandol.!!! Sa policiaaa es veu q es molt importanttt... Cap Regidor de personal posa remei a Ciutadella...Un consell Joan Salord... no et deixis endur per aquest colectiu... però... esper q no els hi doneu tot el q demanen...

Valoración:5menosmas

bernat
Hace un año

Tenen més Policies en Segona activtat, que algun poble Policies a sa seva plantilla

Valoración:8menosmas

carles
Hace un año

Escolta "Per Menorca", el regidor no ha de estar compromés "amb el personal" que per açò ja hi ha els enllaços sindicals, amb qui ha de estar compromés el regidor és amb el poble que el paga, a veure si ho tens clar amb aquest cas el poble és la patronal i els regidors de policia moltes vegades no han defensat al poble i per açò la policia cobra una fortuna pels dies de feina que fan i sempre en volen més i més. Ja és hora de dir prou.

Valoración:1menosmas

Bep
Hace un año

Un altre equip de govern que no haura estat capaç de posar ordre i solució a tots els vividors que hi ha dins el colectiu que només fan feina de dilluns a divendres (segones activitats), i mandos inclosos, això si per Sant Joan tots s'apuntes a fer hores. Problema principal el " Cap ". I no us poseu tant amb els que realment cada dia es posen l'uniforme i surten al carrer, fan torns i feina en festius i caps de setmana........ Dins totes les administracions tenen "personatges" (oficines incloses), però es veu que es mal d'aclarir per molta voluntat que hi posi el polític de torn.

Valoración:19menosmas

No som iguals tots
Hace un año

Que as Mercadal treuran es cotxes de policia de dins sa cotxeria es dias de sa fira de sa perdiu,per possari un galliner de aus i altres animals.

I tot aixo u troben ben normal i cap sindicat obre el bec...

Valoración:15menosmas

Per Menorca
Hace un año

I jo em deman??? Quan aturarà sa policia d'exigir??? No són els únics que fan feina a s'ajuntament i sa resta de personal també necessita d'atenció. Justament crec que és de ses poques vegades que tenim un regidor compromès amb es personal. Una mica de calma senyors policies. No es pot estar sempre revindicant.

Valoración:9menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2