Reabren al baño la playa de Sa Caleta

La cala ha estado cerrada cuatro días por un vertido de aguas residuales

|

Valorar:
Estado de Sa Caleta, este jueves

Estado de Sa Caleta, este jueves

J. S.

El Ayuntamiento de Ciutadella ha reabierto al playa la playa de Sa Caleta, después que el resultado del análisis del estado del agua haya indicado que su calidad es "excelente".

De esta forma, la cala recupera la normalidad después que hace cuatro días se tuviera que prohibir el baño por un vertido de aguas residuales procedente de la estación de bombeo. El motivo fue que la estación no pudo absorber el caudal procedente del vaciado de una piscina de un establecimiento de la zona.

Desde el primer día técnicos municipales han realizado analíticas, hasta que, con los últimos resultados no se ha podido asegurar que el acceso a la playa y al agua es seguro.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

cromapons
Hace más de 3 año

Abans no s`hii tancaven tant les platxes, ara si. La pregunta es si abans ho feien bè o ès ara quant es fa el que s'ha de fer.

Valoración:1menosmas

Temps
Hace más de 3 año

Per molt que obrin amb aquest temps no es pot nedar. A més, quasi no hi ha turistes. Totes les platges estàn practicament buides i els pots turistes que hi ha prenen el sol. L’aigua està gelada.

Valoración:1menosmas

David
Hace más de 3 año

Fa pena veure com han sigut contades amb una mà ses platges que ha fet es consell insular de sa pantomima, res a veure amb sa resta d'illes... ah, i antiguiri, si no t'agrada fuig, no volem turismofòbia a n'aquesta illa, que per açò ja tenim els politics

Valoración:-1menosmas

MAURICI
Hace más de 3 año

Les platges urbanes necessiten un PERI (pla especial de reforma interior) que ordeni el seun entorn i protegeixi les seves singularitats, però, els governants actuals estan en una altra òrbita, quan haurien d'incardinar aquesta protecció a través de la revisió del PGOU, tal vegada, si n'arriben d'altres polítics, amb altres sensibilitats no teledirigides, ho entenguin...

Valoración:1menosmas

Antiguiri
Hace más de 3 año

Turismo=miseria

Valoración:-5menosmas

Sebastia Benejam
Hace más de 3 año

A Sa platja petita i sa platja gran es on molts de Ciutadellencs vam aprenda a nadar i llavors mes tard, quan amb certa edat i una "velo", cap a Sa Caleta....¡¡ quina pena veure sa degradació de aquestas platges urbanas tan polides !!, ¡¡ ara polítics amb dedicacions exclusivas fuuuu a taqui te...!!! tal volta que encarregaran un "informe extern" per veure que fer, pro mentre tant bruto, bruto i mes degradació.

Valoración:12menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1