Elecciones municipales 2019

Josep Carreres anuncia el fin de su etapa como alcalde de Ferreries

|

Valorar:
preload
Josep Carreres pondrá fin a 24 años en la política municipal de Ferreries

Josep Carreres pondrá fin a 24 años en la política municipal de Ferreries

25-05-2015 | Gemma Andreu

Tras 12 años al frente de la alcaldía de Ferreries, Josep Carreres anuncia que no repetirá como cabeza de lista en las próximas elecciones. Así lo ha comunicado públicamente a todos sus compañeros de la Entesa de Ferreries, durante la asamblea y posterior comida que tuvo lugar durante el día de ayer.

Así, Carreras ha decidido poner fin a su etapa política dentro del Ayuntamiento, en el que lleva ya 24 años. «Son muchos años los que llevo dentro del Ayuntamiento, 12 como alcalde y 12 como concejal», explica. Sin embargo, tiene claro que seguirá dentro de la Entesa por lo que continuará vinculado a su proyecto. «Hay que dar paso a gente nueva, con ilusión y con energías renovadas», comenta al respecto.

En este sentido, el encuentro de ayer también sirvió para «poner las máquinas en funcionamiento» y empezar a preparar las elecciones de 2019.

«Ahora veremos si alguien hace un paso al frente para ser el número uno», comenta Carreres, quien recuerda que las listas continúan abiertas.

De momento, se ha empezado a configurar un calendario pero una tarea importante es de designar al que sustituirá al actual alcalde para ser cabeza de lista.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Arturo Bagur
Hace 4 meses

En Carre es i sera sempre un batle molt important per Ferreries. Honest, fainer i enamorat del seu poble.

Valoración:2menosmas

ferrerienc empegait
Hace 6 meses

Per tu ferrierenc orgullós.... que te que veure?? pues que está clar de quin peu pixen es que gobernen a Ferreries...i si com diuen entra en Xesc...apaga i vamonoooooooos,mes flocs grocs.... pero també mes vots per altres grups politics que ni voleu veure en pintura,no has vist que he posat lo primer bona persona i feiner?? no tenim llibertat d´expresssió?? o només es segóns per quí?mes clar o mes alt??? ara veurem quants de punts positius tens tu i quants jo??ale bona nit.

Valoración:2menosmas

Ferrerienc orgullós
Hace 6 meses

A "Ferrerienc empegait": què té a veure que hi hagi flocs grocs amb en Carre???? Es teu comentari sona a voler embrutar sa imatge d'un batle que ho ha donat tot per es seu poble, per sa seva gent. Sa societat necessita més gent així.

Valoración:2menosmas

David Cau.
Hace 6 meses

Carre sen va i deixa es fangs toxics i radiatius . Retirada a temps es una victoria .

Valoración:1menosmas

Ferrierenc empegait
Hace 6 meses

Totalment d'acord que en Carre es bona persona i feiner.... Peró lo que també está clar.. Es que per llastima a Ferreries hi ha moltisima gent a favor de es catalanets.... I extremistes posant floquets grocs per tot, sobre tot per es Carrer S. Bartomeu..... I es carrers están brutísimis de merda de cans.... I no pasa res.... Es parques están super abandonats,será pq a Ferreries no hi ha casi fiets.... I diuen que no hi ha doblers..... Peró si que hi ja doblers per es dimonis(que res te a veure amb Menorca ni Ferreries) després ens queixam que es Mallorquins mus copien ses festes..... Es sa realitat agradi o no agradi. Molta sort Carre.

Valoración:13menosmas

Joan
Hace 6 meses

Bon batl.le, es inposible fer ho be per tothom, a veure qui podran posar ara l entesa al cap devant .una persona d' esquerra moderada i religiosa com en carre segur que no el trobaran.Sa logica diu que es sustitut pot ser en Cesc.

Valoración:-1menosmas

Analisi
Hace 6 meses

A ses properes tocarà votar es mal menor. L'Entesa necessita un bon substitut (no serà gens fàcil) per combatre sa dreta que vindrà amb tot. El que pot salvar un govern d'esquerres és que es vot de dretes s'escampi entre PP, Cs (que apareixerà) i ves a saber si cap il·luminat es presenta amb Vox. Per l'esquerra només hi ha l'entesa. I enmig a veure qui presenta el PSOE i es des Centre si es presenten (tant residuals que ja no en sé ni es nom.)

Valoración:0menosmas

Mar
Hace 6 meses

A Ferreries fa molts anys q es vota a SA persona, i no a n'es partit. En es cas concret d'en Carre sobretot. Tant de bò es futur batlle sigui la meitat d'humil i sensat com ha estat ell ( ja sigui d'esquerres com de dretes!)

Valoración:43menosmas

Joana Isabel
Hace 6 meses

Moltes gràcies per tot...Segur que ho has intentat fer lo millor que has pogut....Ningú es perfecte..Ja ho sabem ....Conec sa dita "ES MAL DE FER FER-HO BÉ PER A TOTHOM..." però per a jo lo que més val es tractar de fer.ho bé sense fer favoritismes...sino fer-ho amb justicia ...Tu has estat una persona senzilla i propera....Jo us estic molt agraïda ...a l'entesa i el PP (Ajuntament de Ferreries)....no partits...però ses persones que m'han ajudat que pogués tenir un lloc de feina.... Sort .... A s'escola et rebran amb els braços oberts...SEGUR.

Valoración:37menosmas

Va gros
Hace 6 meses

Una victoria més de VOX

Valoración:-35menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2