Elecciones municipales 2019

El PSOE recupera a Andreu Bosch para la lista de Ciutadella

Las actuales concejalas Sandra Moll y Gràcia Mercadal ocupan puestos elevados

|

Valorar:
preload

27-03-2019

El ex conseller y diputado autonómico Andreu Bosch Mesquida, miembro histórico del partido, ocupará el número dos de la lista electoral del PSOE en las elecciones municipales al Ayuntamiento de Ciutadella, por detrás de la aspirante a la alcaldía Noemí Camps Villalonga. Esta es la principal novedad de la candidatura que ratificó ayer la asamblea de la agrupación local socialista.

Las actuales concejalas Gràcia Mercadal (área social) y Sandra Moll (matadero, sanidad pública y edificios públicos) ocupan puestos altos de la lista, en concreto el tres y el cuatro respectivamente, por lo repetirían presencia en el pleno del Consistorio si el PSOE repite al menos sus cuatro ediles actuales. En cuanto al concejal Joan Salord (recursos humanos), cae hasta el octavo puesto de la candidatura.

Según manifestó ayer la propia Noemí Camps, su objetivo ha sido combinar en la lista a personas que han demostrado en este mandado«una muy buena capacidad de gestión», como es el caso, afirma, de Mercadal y Moll, al mismo tiempo que se recupera «a personas con una experiencia y un bagaje importante», como Andreu Bosch.

La savia nueva a la lista se ha ubicado en los puestos cinco y seis de la candidatura. Se trata de Guillem Bosch, ingeniero con relación profesional con el desarrollo de energías renovables, y de Sandra Benejam, procedente del sector turístico, actual directora del albergue de Sa Vinyeta.

La Lista

1. Noemí Camps Villalonga

2. Andreu Bosch Mesquida

3. Gràcia Mercadal Marquès

4. Sandra Moll Taltavull

5. Guillem Bosch Llufriu

6. Sandra Benejam Pons

7. Isaac Mascaró Mercadal

8. Joan Salord Justo

9. Tònia Florit Moll

10. Paco Márquez Medeiro

11. Margaret Ponsetí Enrich

12. Julià López Gómez

13. Carol Cerdà Pons

14. Richard De La Fuente Durà

15. Ascensión Guirao Martínez

16. Josep Al·lès Mercadal

17. Pilar Seguí Mascaró

18. Joan Mascaró Bosch

19. M. Àngels García Monjo

20. Joan Marquès Coll

21. Pilar Carbonero Sánchez

1. Mito Bosch Bosch (supl)

2. Marga Seguí Enrich (supl)

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Joan
Hace 7 meses

Menorkinus pot ser vols de batle en Juaneda.? Personatge que ha viscut tota sa vida de la farandula i colocat, ja en direu quina experiencia te.? Pot ser de cambrér per alló de la gastronomia, però de politic.? A mes representa a un partit condenat per corrupció, no recordeu que varen despedir al concu Rajoy... Ciutadella es mereix un govern que no hagi robat, ni estafat, ni hagin cobrat sobres en B o les reformes de seus en negre, targetes black, destrucció de proves i discos durs... tornarem a caure amb sa mateixa pedra.? Fins i tot en Toni Camps que no ha fotut res per ciutadella amb 20 anys que dur a sa politica a fotut el camp...

Valoración:-3menosmas

Menorkinus
Hace 7 meses

En serio que aquests fiets sense experiencia de cap tipus volen gestionar un ajuntament com Ciutadella? sincerament crec ens hem tornat locos... lo que han de fer es agafar experiencia i d'aqui 20-30 anys en podem tornar a xerrar.

Valoración:11menosmas

Paperot
Hace 7 meses

Jo flip amb sa gent... una llista amb gent d’un currículum de 10 i se la carreguen...què voleu? gent amb moltes empreses i que mus tornin a deixar endeutats? Com el PP? Ara...después ells no són...nooo! Avam si obrim ets ulls d’una vegada!

Valoración:-6menosmas

De ciuta 2
Hace 7 meses

I ses veas tampoc

Valoración:14menosmas

De ciuta
Hace 7 meses

Ses cares noves que veig no inspiren gaire confiança... que mos agafin confessats "señores"...

Valoración:17menosmas

Un ciutadellenc
Hace 7 meses

Avam si aquesta gent fan alguna cosa per ATURAR ES TARDEO AQUET QUE FA DESASTRES PER CIUTADELLA AMB SA GENT INCIVICA I ES FIETS I FIETES PODEN SORTIR TRANQUILS A FER SA VOLTA ELS DISSABTES CAPVESPRES , QUE ES PLE DE GENT BORRATXA I CONSUMIGUET ALCOL A SA VIA PUBLICA ,COSA QUE ESTÁ PROHIBIT I NINGU FA RES PER EVITARO.......

Valoración:25menosmas

Marta
Hace 7 meses

Esmigol¡¡ no ho pots haver encertat més!!és un autèntic trasto què en fan d'ella a ca sa milionària el què volen per posar un exemple concret:li fan beure oli a poalades!!!més encensada no ho pot ser!

Valoración:17menosmas

PERE
Hace 7 meses

Hem de ser realistes. Son bones persones, segurament ben preparades, (com el 90% de les persones d'avui en dia). Però quina capacitat de gestió (en una petita, mitjana o gran empresa) han tingut alguna d'aquestes persones? Es una llista que inspira poca confiança per la poca experiència de gestió que tenen. Me falta un/a lider fort/a en el PSOE de Ciutadella.

Valoración:34menosmas

vaya por dios
Hace 7 meses

Esto más que una lista parece una secta

Valoración:18menosmas

Esmigol
Hace 7 meses

Capacidad de gestión de Gràcia Mercadal??? Por dioooossss!!!

Valoración:27menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2