TW
14

La Conselleria de Salut i Consum del Govern balear ha fet una crida a al responsabilitat aquest dimarts, després de l’aglomeració viscuda en el Primer toc de fabiol simulat de les festes de Sant Joan de Ciutadella i d’altres que han tingut lloc a varis municipis de Balears.

La Conselleria recorda que “l’ús de mascareta, és obligatori a la via pública, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o obert al públic, quan no sigui possible mantenir la distància interpersonal d’un metre i mig”.

Salut recorda que “per superar la pandèmia és imprescindible un exercici de responsabilitat individual i col·lectiva” i que “ignorar les mesures de seguretat pot posar en risc a les persones més vulnerables a una malaltia que a les Illes Balears ha deixat 226 víctimes mortals en els darrers tres mesos”.

Noticias relacionadas

L'Ajuntament, també

L'Ajuntament de Ciutadella també demanar a la ciutadania "un exercici de responsabilitat" i recorda que és obligatori l'ús de mascareta a la via pública i als espais tancats sempre que la distància interpersonal sigui menor d'un metre i mig.

"Demostrem que ens estimam Sant Joan. Demostrem que tots som responsables davant l'amenaça del COVID-19. Tots hem passat mesos molts durs; hem vist patir moltes persones. Fem-ho bé i gaudim del sentiment santjoaner amb seny. Complim les normes de seguretat", afirma l'equip de govern en un comunicat.