El Nou de Juliol se concentrará en el Palau Saura Miret

|

Valorar:
Manuel Barcía Bonet.

Manuel Barcía Bonet.

KIKA TRIAY¶

La conmemoración del Nou de Juliol, en Ciutadella, tendrá este año un formato reducido para ajustarse a la prevención sanitaria derivada de la covid-19.

El Ayuntamiento ha decidido que la celebración se concentre el jueves en el patio del palau de Can Saura Miret, omitiendo la tradicional ofrenda al obelisco. También se ha anulado la conferencia que debía pronunciar Ida Mauro, profesora italiana de Sorrento sobre el asalto turco a aquella ciudad, verificado por la escuadra otomana justo después de los hechos de Ciutadella, cuando la fuerza naval se replegaba hacia la capital del imperio turco.

La ceremonia constará de un discurso institucional a cargo de la alcaldesa, Joana Gomila, y la lectura del Acta de Constantinoble, que realizará Manuel Barcia Bonet.

El Ayuntamiento ha decidido eliminar la ofrenda en el obelisco para evitar el desplazamiento de las autoridades que tengan que transitar por la vía pública.

El acto en el patio del palau de Can Saura Miret ha sido el lugar escogido para asegurar las correctas medidas higiénicas. Estará abierto al público en general, aunque los interesados en asistir deberán reservar plaza en el correo electrónico protocol@ajciutadella.org.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

joseppe steward
Hace 12 meses

Es fa necessari fer un retorc de refermar es protocols de ses Festes de Sant Joan de Ciutadella , NO de reformar protocols. Refermar tornar als origen de unes festes de taranna hospitalri i donar encare un sentit de solidaritat y generositat als protocols. Gestos com es d'enguany de rifar ses carotes s' harien d extendre en tot es motiu de ses festes. hem tingut avui una desgracia d un pagès que ja tingut un accident. No pot esser que sese festes on sa pagesia es protagonista de ses festes hagi de veure com es rendiment econòmic de ses festes va a parar a n es sectior turistic. Es fa necessari posar ordre d' unes festes que estan molt mediatitzades i protocolitzar encare més sa normativa de festes per donarlis un taranna vertaderament hospitari i solidari. Sa comitiva bienal de ses festes tindria que representar durant dos anys èr recaptar foms per geriatrics i creu rotxes i gent del camp. Tothom tindria que colaborar, Hotels, aerolinies, navilleresTour operators ,Restaurants,visita.

Valoración:1menosmas

FrodoPons
Hace 12 meses

Tenim ciutadella pen terrA! Mai havia estat tant descuidada, tenim lo que mus mareixem ! Aquesta gent no esta a s altura de dur cap ofrena a sa gent que si que va morir defensant menorca! Ajuntament =Piali Sa ruina es aprop. Ciutadella esta bruta. Dimisions

Valoración:2menosmas

mari
Hace 12 meses

I la oposició calladeta! Quin ajuntament tan dolent, Ciutadella no s'ho mereix.

Valoración:9menosmas

joan pons
Hace 12 meses

tot está molt be, peró que no poguin fer s´ofrena a sa Piramide, encara que només hi vagin dos o tres regidors, ho trob penós. A veure si també sa gent qui va caure o se van endur a Contantinopla eren els racistes i en Piali es llibertador.(D´aquests politics tot se pot creure...)

Valoración:14menosmas

Paco Pons
Hace 12 meses

No veig cap problema per mantenir ses distancias a sa plaza des Born!

Valoración:13menosmas

Joan (DeCiutadella)
Hace 12 meses

Segur que en Manel Barcia farà una bona lectura declamada perquè s'estima de ver tots aquests actes culturals i viu la seva fe en les festivitats.

Valoración:8menosmas

Tururu
Hace 12 meses

"Eliminar la ofrenda en el obelisco para evitar el desplazamiento de las autoridades que tengan que transitar por la vía pública" Lo que traduit de s'idioma seu vol dir evitar xiulets - ja que tenen a sa gent molt cremada-. I que sa llibertat d'expresio no es lo seu.

Valoración:17menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1