Crisis del coronavirus

ANPE pide a Educación permisos para que los docentes puedan recuperarse de la vacuna

|

Valorar:
Cola de vacunación en Son Dureta

Cola de vacunación en Son Dureta

Pere Bota

El sindicato ANPE ha solicitado al Servei de Prevenció de Riscs Laborals de la Conselleria d’Educació que conceda permisos retribuidos a los docentes para poder recuperarse de los efectos de la vacuna AstraZeneca.

ANPE explica que «tras recibir bastantes llamadas de afiliados y de directores de centros informando de la indisposición que muchos docentes sufren a causa de los efectos secundarios de la vacuna AstraZeneca, lo que les impide desarrollar la actividad lectiva, hemos solicitado al Servei de Prevenció que a los docentes no se les descuente el sueldo si necesitan unos días para recuperarse».

Según el sindicato, «muchos maestros se han puesto en contacto con nosotros al sufrir náuseas, vómitos o estados febriles que les impiden reanudar la actividad presencial lectiva con plenas facultades».

UIB

Por su lado, fuentes de la Conselleria indicaron este martes que «ahora mismo, no se tiene constancia de una especial incidencia de los efectos secundarios de la vacuna, pues numerosos centros están cerrados por la Semana Blanca al aprovechar la fiesta unificada del pasado viernes. Es probable que docentes hayan sufrido los efectos durante estos días no lectivos».

Por otra parte, los alumnos de la UIB que realizan prácticas clínicas, en centros de la Tercera Edad, de drogodependencia y educativos, entre otros, han empezado a ser vacunados contra la COVID-19. Esta medida afecta a más de dos mil alumnos de grado y máster.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Kapak
Hace un mes

Faltaria mas. El resto se mortales al currar, pero los profes un par de dias libres...¿y luego se preguntan porque la gente tiene la sensación de que no curran?

Valoración:-1menosmas

xec
Hace un mes

ja ja no me hagais reir,menuda panda ,ANPE , mafia sindical en estado puro, ...

Valoración:1menosmas

Talayóticus
Hace un mes

Jo no he deixat de fer feina durant tota sa pandèmia i no he rebut ni una ajuda, perquè pels autònoms són ridícules i dona més feina i mal de caps demanar-les que el que et donen finalment. No m'han vacunat i, segons sa calculadora aquesta que corre, no ho faran fins sa setmana des tres dijous. I, com ja he dit, som autònom i això vol dir que he fet feina amb 39 de febre, en soldemà d'operar-me de doble hernia inguinal, amb gastritis, amb mal de cap, amb refredats, grips, angines... de tot! Així que, Crític, de lliçons, poques! I he començat dient que lo vostro de fer de professors i mestres no és pagat!

Valoración:7menosmas

Crític
Hace un mes

Ja està bé que aquí tothom digui el que vulgui, sense ni conèixer del què parla ni sense pensar-hi.

La vacuna d'Astrazeneca té molts efectes secundaris. Molts professors tenen febre de fins a 39,5 graus i moltes molèsties.

No és de rebut que es critiqui un dels col·lectius (després dels sanitaris) que més ha treballat durant la pandèmia.

I això ho diuen gent que segurament ni fa feina, ja sigui perquè està jubilat o en ERTE. Perceptors de doblers públics sense que, malgrat no hi puguin fer res al respecte, facin res de productiu.

Atesa la problemàtica de les vacunes que se'ls ha posat, el més raonable seria que s'hagués fet una setmana blanca general per a tohom, un poc més llarga i es vacunés tot el col·lectiu, amb previsió dels dies d'indisposibició real, no ficticia com algú vol fer creure a la resta.

I a tots aquests que critiquen, com a mínim, els hi haurien de reservar una vacuna d'Astrazeneca per quan els hi toqui la vacunació... I això sí, que després no es queixin.

Valoración:-2menosmas

menorquin errante
Hace un mes

De mel i sucre semblen......

Valoración:0menosmas

Talayóticus
Hace un mes

Mira que sempre defens en ets docents, perquè no és pagat açò de fotre-se dins una classe amb vint al·lots, emperò,açò és pixar fora de test. Suggerència: que els vacunin divendres i així tene es cap de setmana per a recuperar-se.

Valoración:15menosmas

Xxx
Hace un mes

vennnnnngaaaaaa los que trabajan por el estado siempre tienen algo.....

Valoración:2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1