El Govern destina 1,2 millones a Menorca para atender a personas con trastornos mentales

|

Valorar:

El Govern Balear destinará 1,2 millones de euros al Consell de Menorca para gestionar la red de recursos sociales para personas diagnosticadas con trastornos mentales.

El Consell de Govern ha aprobado este lunes el coste que supone el convenio entre ambas instituciones y que se prolongará hasta el año 2023, por un importe total de 1,2 millones de euros.

Además, un total de 334.536 euros corresponden a 14 plazas de servicios ocupacionales, 419.954 euros a 6 plazas del servicio de vivienda supervisado, 350.463 euros a 10 plazas del servicio de apoyo a la vivienda y 138.474 euros a 20 plazas del servicio de acompañamiento.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Crític
Hace 3 meses

A banda d'això, crec que cal ampliar la xarxa d'atenció psiquiàtrica en Atenció Primària i a treballar la prevenció dels transtorns psiquiàtrics en els entorns escolars. L'atenció psiquiàtrica i psicològica és especialment important a l'actualitat, sobretot pels efectes de la COVID. A banda de l'increment de les depressions i el malestar que tenen moltes persones, han augmentat els casos de persones amb pensaments suïcides i també d'aquells que han materialitzat el suïcidi. De prop he conegut un cas d'una persona relativament jove (51 anys) que se suïcidà sense que ningú del seu entorn detectés que atrevessava per un problema de salut psíquica tan greu. Una persona amb una feina fixa, casada, amb una filla excel·lent estudiant que havia començat la Universitat..... en fi, que moltes vegades estam al costat de gent que pateix psíquicament i que no ens n'adonem

Valoración:2menosmas

Antonio
Hace 3 meses

Pocos son1.2 millones

Valoración:3menosmas

JSG
Hace 3 meses

En Menorca con ese dinero no basta!!

Valoración:11menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1