La falta de control colapsa los accesos a las playas del sur

|

Valorar:
Vehículos en la cuneta impedían el paso a la finca de Alparico

Vehículos en la cuneta impedían el paso a la finca de Alparico

El retraso en la puesta en marcha del servicio de informadores y control de acceso en las playas vírgenes del sur de Ciutadella volvió a provocar este lunes, al igual que el fin de semana, momentos de masificación.

Así lo denuncian, por ejemplo desde la finca de Alparico, situada en el camino de acceso a Cala en Turqueta. Una vez lleno el aparcamiento de la playa, la acumulación de vehículos en los arcenes de la vía, en su mayoría coches de alquiler, bloqueaban los accesos al predio, por lo que se requirió la intervención de la Policía Local y Guardia Civil. Los agentes multaron y se llevaron algunos turismos con la grúa.

El Consell Executiu confirmó el pasado lunes la adjudicación del servicio de control a la Fundació per a Persones amb Discapacitat, que se espera lo asuma en el plazo de una semana.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Biel Olivar
Hace 15 días

Ara que estic vacunat he anat a veure la familia de Catalunya després de 20 mesos sense sortir de Menorca i he comprovat que aquí ja hi ha moltíssim més turisme. Allà a les platges hi ha gent de ciutat els caps de setmana, però quasi no hi ha turistes, i entre setmana estàn les platges buides i els establiments tancats o buits. Menorca està de moda i ara mateix ja ve molta gent i ha agafat per sorpresa a tothom.

Valoración:7menosmas

GLEVE
Hace 16 días

menorca qualitat lis diius ben serio i amb una bona veu ciutadellenca que vas a son uzina i pots anar a totes ses platges ben traquil jo cada estiu ho fsig aixi

Valoración:5menosmas

menorcadriver
Hace 16 días

Mes control, mes gent contractada.

Valoración:28menosmas

MenorcaQualitat
Hace 16 días

8 de juny i encara no hi ha control... però tanmateix i amb tots es respectes del món, es personal que sol atendre a ses platges és MOLT limitat, i jo sé que tothom té dret a fer feina, i que amb sa millor intenció del món es vulgui posar a gent de sa fundació de discapacitats a controlar tot açò, però és francament millorable perque a més, a sa mínima tanquen es parkings i ja fins es capvespre (i de tart) no l'obren, quan es cotxus van i venen i moltes vegades hi ha puestos per aparcar. Açò danya sa imatge de s'illa, i sa crediblitat.

Valoración:-24menosmas

undefined
Hace 16 días

EL SISTEMA NO FUNCIONA !!

Valoración:37menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1