El raper Grilex combina la música i la fe en les seves cançons | J.P.F.

TW
0

La Trobada Diocesana de Joves, que es celebrarà avui dissabte 2 de abril as Mercadal, organitzada pels secretariats de Vocacions i d Infància i Joventut, comptarà amb la participació de Grilex, nom artístic de Guillermo Esteban, un jove que utilitza el rap per transmetre als adolescents i joves els valors de l Evangeli de Jesús.

La trobada integrarà, en una celebració festiva, la pregària i la música. A les 18 hores començarà un Viacrucis per la pau, amb pujada i baixada al Toro. Després, a les 20.30 hores, es celebrarà l Eucaristia a la parròquia de Sant Martí des Mercadal.

I a les 22.15 hores, en el recinte firal, el concert en què actuarà Grilex. S'ha previst servei d autobús, d'anada i tornada, des dels diferents pobles.

Noticias relacionadas

Testimoni de fe

Grilex explicarà en aquesta trobada amb els joves de Menorca el seu testimoni i vivència de fe. En el seu cas parlam d una autèntica conversió: de passar una etapa de la seva vida molt allunyat de Déu pel dolor que li va provocar la malaltia del seu germà petit a una etapa en la qual redescobreix a Déu gràcies a la seva mare, un voluntariat i unes convivències. El raper Grilex combina la música i la fe en les seves cançons.