'Salut i jaleo' és el disseny de les camisetes d'enguany | Josep Bagur Gomila

TW

Aconseguir la camiseta de les festes tornarà a ser enguany un motiu de desig  i   un objectiu per a molts menorquins.

L’acord entre Estrella Damm i el diari Menorca dona continuïtat a aquesta campanya, que és esperada i molt ben acollida.   

Aquesta promoció popular, que s’identifica amb les festes de Menorca,    aporta un nou disseny cada any. Aquest 2022 s’ha encarregat a Gabinete Exquisito, de Maite García i Manuel Puig. Ambdós resideixen a Mallorca. Enguany participaran en el primer ‘jaleo’ a Ciutadella.

Artistes gràfics i dissenyadors, Maite García i Manuel Puig van fundar en 2019 el Gabinete Exquisito. Les seves creacions es caracteritzen per un estil àgil, fresc i amb un ús divertit i alegre dels colors. El resultat són treballs innovadors que transmeten missatges i continguts de gran impacte en cartells, programes i imatges.

El sentit i el contingut del disseny per a la camiseta d’enguany, amb el lema 'Salut i jaleo', vol transmetre «l’esperit fresc, canyer i festiu tan esperat després del periode de pandèmia».

Inclou elements relacionats amb la festa i amb Menorca. Així, hi apareixen els colors de la bandera de l’Illa, el cavall, es be de Sant Joan, la creu santjoanera, les barreres d’ullastre, i, naturalment, les canyes    verdes.   

Les camisetes es distribuiran a partir del  8 de juny a les oficines d’Es Diari, a Ciutadella, i a Maó, a canvi de 15 xapes d’Estrella Damm.  Aquesta promoció està dirigida, exclusivament, a persones majors de 18 anys.