Cultura popular

Fem art amb na Marta Bou

Valorar:
preload

06-11-2015

Els fillets i filletes d'Educació Infantil del C.P. Francesc d'Albranca des Migjorn Gran coneixen alguns artistes vinculats amb el poble

C.P. Francesc d'Albranca

A l'escola Francesc d'Albranca des Migjorn Gran, continuam amb el projecte  encetat l'any passat sobre diferents aspectes del nostre poble. Mitjançant aquest els fillets i les filletes d'Educació Infantil ens  dediquem a conèixer alguns artistes  vinculats amb el poble. Aquests dies vam convidar una nova pintora, na Marta Bou, i gustosament ens va mostrar la seva obra (aquarel·la, tinta i collage). Quan ja estàvem ben inspirats, amb la seva ajuda, vam crear les nostres pròpies produccions.
La idea era fer un collage sobre la tardor, i per aquest motiu vam recollir diversos materials de la natura (fulles, pinyes, branques, cargols?) que vam aprofitar per fer l'activitat.
Cada aula va utilitzar els materials de la següent manera:
A la classe d'Eduació Infantil de 3 anys es va fer un collage amb tots els materials recollits i amb uns pigments amb colors propis de la tardor.
El grup d'Educació Infantil de 4 anys, aprofitant que na Marta Bou a moltes de les seves obres utilitza la figura humana, van fer un quadre d'una dona emprant els  materials per omplir les diferents parts del cos. La cara amb fulles grogues, els cabells amb branquetes, el cos pintat i el vestit amb fulles fosques.
Els fillets/es de 5 anys van fer una obra on simulaven el camp (terres, arena, pigments,...)  on un ranxo de cargols hi pasturaven, n'hi va haver alguns que van botar sa paret per anar dins una tanca plena d'herba (papers esquinçats, fulles de caquier, buguenvíl·lea,..)
Gràcies a aquestes persones disposades a col·laborar amb noltros, ens apropam a diferents manifestacions artístiques i passam una estona divertida

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.