Articles infantils

El dia dels Reis Mags

Valorar:
preload

06-11-2015

Olga Llambías Mercadal   
Alaior. 6è Primària CC La Salle 
   
Eren les festes nadalenques. La família Bolton guarnia la casa amb l'arbre i el pessebre . Aquella nit, na Raquel no volia dormir, li feia il·lusió veure els mags. A les tres de la matinada encara no havien arribat i es dirigí a la seva mare per explicar-li tot . La mare li digué :
--Els Reis Mags no vindran fins que tu no siguis al llit .
Raquel va obeir. Quan els Reis van arribar començaren a repartir els regals. Raquel es despertà i els va veure. El Rei Baltasar li preguntà :
--Per què no dorms?
La noia va respondre :
--Jo us volia conèixer . Vull que m'expliqueu la vostra feina .
El rei negre va tenir una xerrada amb ella i li va contar el treball que fan tot l'any . Na Raquel va anar al seu llit. Al dia següent , es va llevar amb ganes de veure els regals . Va trobar una nota que deia: "Aquesta nit m'ho he passat molt bé amb tu". De seguida s'adonà que l'autor era el Rei Baltasar .
Na Raquel estava molt contenta perquè les seves peticions s'havien convertit en esplèndids regals. De sobte , la seva cara canvià. La mare li preguntà què li passava i la noia va contestar així :
--Hi ha nins i nines que no tenen res, que no viuen tan bé com jo, alguns tenen malalties greus.
Les paraules de na Raquel causaren una gran impressió a la seva mare. Decidiren visitar persones malaltes i necessitades per desitjar-lis feliç any nou. La noia tornava a estar contenta i pensà que els Reis Mags estarien agraïts de la seva acció. Na Raquel va reconèixer que al nostre voltant hi ha gent que necessita la nostra ajuda, la nostra amistat , el nostre amor. Na Raquel sabia que els Reis Mags eren més feliços, havien conegut una noia educada, sincera, solidària .

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.